Skip Navigation Links

Woonkeukens in Zeeland

Wilt u uw woonkamer met uw keuken verenigen? Dan is een woonkeuken de oplossing. Zo maakt u een centrale plek in huis waar u niet alleen achter de pannen staat, maar waar u ook de dag kunt doornemen, kunt eten en gewoon even kunt zitten. SSK Keukenstudio laat u graag kennismaken met de grenzeloze mogelijkheden van woonkeukens en leefkeukens! 

Maak uw woonkeuken comfortabel

U kookt natuurlijk met gebruik van de beste apparatuur om zo de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Maar tegelijkertijd wilt u ook gezellig bij kunnen praten met uw partner, familie of vrienden. Met een woonkeuken creëert u een centrale plek in huis waar u zowel kunt koken als gezellig kunt zitten. In de vorm van een kookeiland, schiereiland of klein barretje betrekt u de keuken bij de rest van het interieur. Zo kunt u de inrichting van uw huis door laten lopen in uw woonkeuken en krijgt u een volledig moderne, klassieke of juist landelijke uitstraling.

Laat uw woonkeuken op maat ontwerpen

Iedere woonkeuken heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Het belangrijkste hierbij zijn uw wensen, uw budget en de ruimte waar uw nieuwe keuken moet komen te staan. Zo kunnen wij uw woonkeuken zo comfortabel mogelijk maken. Wat u ook kiest: onze keukenspecialisten zorgen voor een passend advies en ontwerp dat volledig aan uw eisen voldoet. Zo kunt u profiteren van maatwerk waar u nog elke dag plezier van heeft.

Professionele keukenmontage

Met het ontwerp en advies alleen kunt u nog niet zoveel. Daarom bieden wij u ook onze vakkundige montagedienst aan. Daarbij wordt niet alleen uw nieuwe woonkeuken geplaatst, maar worden er tal van andere zaken opgepakt. Denk aan het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van leidingen, het leggen van tegels en het stuken van de keukenmuren. Kortom: wij zorgen dat uw woonkeuken volledig kookklaar wordt opgeleverd. Niet meer dan normaal, vinden wij. Zowel bij aanschaf als realisatie van uw nieuwe keuken begeleiden wij u graag.

Kom naar onze keukenwinkel in Kapelle

Wilt u een woonkeuken of leefkeuken aanschaffen? Breng vandaag nog een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Kapelle. Onze keukenadviseurs ontvangen u graag met een kop koffie en een goed advies. Ze leiden u rond door onze showroom en nemen in een persoonlijk adviesgesprek de keuken van uw dromen door. Zo wordt uw droomkeuken werkelijkheid! Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.