Skip Navigation Links
  • Home
  • Trendy keukens

Trendy keukens in Zeeland

Modern, hip en voorzien van de nieuwste apparatuur: zo kunnen wij de trendy keukens van SSK Keukenstudio het beste omschrijven. Modern design, de nieuwste snufjes en innovatieve apparaten maken van uw trendy keuken een keuken waar u het liefst de hele dag zou verblijven! Bekijk de mogelijkheden hier.

Zo gaat u met de laatste trends mee

Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van keukens. Wanneer u dus op zoek bent naar een trendy keuken, kunt u vertrouwen op onze expertise. Dit kunt u trouwens in alle mogelijke stijlen toepassen. Dus als u een moderne keuken, klassieke keuken of designkeuken wilt, dan kunt u die vullen met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen van dit moment. Met een kookeiland, kokendwaterkraan, geïntegreerd afzuigsysteem en slimme apparaten zit u sowieso altijd goed. En wat denkt u van een hoogglans keuken of apparatuur met matte kleuren? 

Wij ontwerpen uw trendy keuken op maat

Zoals gezegd volgen wij de laatste keukentrends op voet. Bij het ontwerp van uw nieuwe keuken passen we dit natuurlijk graag toe, maar we houden uiteraard ook rekening met uw wensen, de ruimte waar uw nieuwe keuken moet komen en het budget dat u heeft. Onze adviseurs zorgen voor een passend advies en een ontwerp dat aan uw eisen voldoet. U heeft het bij ons voor het kiezen. Zo kunnen wij u maatwerk leveren waar u tot in lengte van dagen plezier van heeft!

Professionele keukenmontage

Naast advies en ontwerp verzorgen we ook graag de montage van uw nieuwe trendy keuken. Dit doen we al meer dan twintig jaar lang. Maar ook het uitbreken en verwijderen van uw oude keuken, het verleggen van leidingen, het leggen van tegelwerk en het stuken van uw keuken zit in onze totaalservice inbegrepen. Niet meer dan normaal, vinden wij. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken volledig kookklaar wordt opgeleverd. Wij begeleiden u graag bij het aanschaffen én realiseren van uw nieuwe droomkeuken!

Bezoek onze showroom in Kapelle

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in trendy keukens? Schroom niet en breng een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Kapelle! Wij hebben een zeer ruim assortiment met trendy keukens. Onze adviseurs leiden u graag rond door onze showroom en geven u een persoonlijk advies op maat. Kom vandaag nog langs in onze showroom of neem vooraf contact met ons op om een persoonlijke adviesafspraak in te plannen. Graag tot ziens!