Skip Navigation Links
  • Home
  • Strakke keukens

Strakke keukens in Zeeland

Een strakke keuken wordt vaak in één adem genoemd met de moderne keuken. Beide ontwerpen komen namelijk nogal overeen. Geïntegreerde apparatuur, greeploze frontjes, eenvoudige lijnen en een neutrale kleur … het is allemaal mogelijk in de strakke keuken Ontdek de strakke keukens van SSK Keukenstudio!

Modern design voor uw strakke keuken

Rechte lijnen, scherpe hoeken en geen tierlantijntjes: dat is de strakke keuken. Hoewel het er misschien eenvoudig uitziet, heeft uw keuken toch een statige uitstraling. Kastjes zonder grepen of groeven in combinatie met dunne composiet of multiplex werkbladen. Kleine, klassieke details worden zoveel mogelijk weggelaten, zodat het strakke lijnenspel van uw nieuwe keuken goed tot uiting komt. Met een matte kleur, betonlook of juist hoogglans wit en weggewerkte apparatuur bereikt u dit resultaat zeer snel.

Wij ontwerpen uw strakke keuken graag op maat

Of u nu kiest voor een strakke keuken zonder bovenkastjes of met een afzuigkap geïntegreerd in de kookplaat, bij SSK Keukenstudio is alles mogelijk. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw beschikbare ruimte, uw specifieke wensen en uw budget om tot een zo goed mogelijk ontwerp te komen. Met uw keuze voor een kookeiland, moderne keuken of hoogglans keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen een keuken op maat. Een keuken die past bij uw wensen en de rest van uw interieur! 

Professionele keukenmontage

SSK Keukenstudio levert natuurlijk niet alleen het ontwerp en keuze van uw strakke keuken, ook montage zit bij onze service inbegrepen. Veel keukenzaken leveren sinds kort het hele pakket aan het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van leidingen, het leggen van de nieuwe vloer, het stuken van de keukenmuren en het plaatsen en installeren van de nieuwe keuken. Wij vinden het echter niet meer dan normaal, want al meer dan twintig jaar zorgt onze vakkundige montagedienst dat uw keuken volledig kookklaar wordt opgeleverd. Van begeleiding bij het kopen tot de realisatie van uw nieuwe keuken: dat is onze totaalservice!

Uw keukenspecialist in Zeeland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in strakke keukens? Aarzel niet en breng een bezoek aan onze keukenshowroom in Kapelle! Onze adviseurs ontvangen u graag met een kop koffie, waarna ze u rondleiden langs alle showroomkeukens met strakke look & feel. Vervolgens bespreken ze in een persoonlijk adviesgesprek uw wensen. U kunt altijd bij ons binnenlopen. Wilt u echter verzekerd zijn van een persoonlijk advies, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen en een adviesafspraak in te plannen. Graag tot ziens!