• OVER SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links

Daarom kiest u voor keukenspecialist SSK Keukenstudio

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar hoe vaak leest u niet dat er iets fout gaat met de levering of plaatsing van een nieuwe keuken? Bij keukenspecialist SSK Keukenstudio houden we ons altijd aan de afspraken die we met u maken. U krijgt de keuken die u besteld heeft en bent gegarandeerd van een stipte levering en plaatsing op de afgesproken tijd.

Professionele keukenmontage

De montage die wij leveren is in handen van onze eigen vriendelijke en vakbekwame monteurs die vanaf de eerste fase betrokken zijn en verstand hebben van het gehele traject. Wij streven ernaar om uw keuken inclusief werkende apparatuur binnen één enkele dag te plaatsen en op te leveren. Onze keukenmonteurs staan ´s ochtends vroeg bij u voor de deur en zorgen dat uw keuken volledig gemonteerd is als u thuis komt. De verpakkingsmaterialen worden na montage netjes weggezet door onze monteurs. Elke keuken die wij opleveren is direct ´kookklaar´. U kunt dus diezelfde avond nog aan de slag om een eerste maaltijd in uw nieuwe keuken te bereiden. Zo is SSK Keukenstudio snel, professioneel en betrouwbaar.

Topkwaliteit in keukens

Bij SSK Keukenstudio staan we borg voor de kwaliteit die wij leveren en krijgt u uitgebreide garantie op uw keuken. Die garantie geldt voor de meubels, de keukenmontage en op de keukenapparatuur. Wij werken uitsluitend met de bekende A-merken zoals Bosch, Siemens en Keller waarop u de bekende fabrieksgarantie krijgt. Onze keukenspeciaalzaak gaat echter graag nog een stap verder: ook ná de officiële garantietermijn kunt u een beroep op ons doen. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel; zowel vóór als lang ná de koop van uw nieuwe keuken.

Waar kunt u op rekenen:

  • Wij werken uitsluitend met vakbekwame (eigen) keukenmonteurs
  • Wij meten de keuken bij u thuis in
  • U kunt rekenen op een stipte planning en levering
  • Een vlekkeloze uitlevering en plaatsing van uw nieuwe keuken.

 

Uw keukenspecialist in Zeeland

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze verschillende keukens, neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle.