• OVER SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links

Keukenspecialist SSK Keukenstudio is CBW Erkend

Als u met SSK in zee gaat, moet u voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en kwaliteit. Wij staan voor wat we doen. Maar er zou onverhoopt ook iets mis kunnen gaan en daarom hebben wij ons als keukenspeciaalzaak aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Bedrijven die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. In die voorwaarden zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u een keuken koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Meer zekerheid door het CBW keurmerk

Een CBW-erkend bedrijf biedt meer zekerheid dan niet-erkende bedrijven, want het CBW hanteert een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling voor keukens en daaraan gerelateerde artikelen is maximaal 15%. Pas bij levering betaalt u het restantbedrag. Gaat een CBW-erkend bedrijf failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.* Als CBW-erkend bedrijf biedt SSK Keukenstudio bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en we komen er onverhoopt toch samen niet uit? Dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is als klant bij keukenspeciaalzaak SSK Keukenstudio dus optimaal.

Meer weten? Bekijk de algemene voorwaarden van het CBW, bekijk direct ons assortiment keukens of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.