• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenzaak Vlissingen

Keukenzaak in de omgeving van Vlissingen

Komt u uit de omgeving van Kapelle en bent u op zoek naar een goede keukenzaak waar u naast een verscheidenheid aan keukens, ook kunt rekenen op service en advies? In dit geval hoeft u niet ver te zoeken! Op industrieterrein Smokkelhoek in Kapelle vindt u SSK Keukenstudio, de keukenspeciaalzaak van Zeeland en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor heel verschillende keukens: u vindt altijd een keuken die past bij uw inrichting én uw portemonnee.

Landelijke, designvolle en moderne keukens

SSK Keukenstudio heeft een ruim assortiment keukens. We kunnen veel verschillende stijlen leveren, maar we werken voornamelijk met de keukenstijlen landelijk, designvol en modern. Gaat uw hart bijvoorbeeld sneller kloppen van een landelijke keuken met robuuste elementen, houten panelen en een warme en gezellige uitstraling, of kiest u liever een minimalistische designkeuken van het gerenommeerde merk Keller? Onze moderne keukens, tot slot, zijn voorzien van moderne elementen, zoals roestvrij staal, greeploze kasten, usb-poorten, muziekaansluitingen en meer.

De werkwijze van onze keukenzaak

Wanneer u bij ons een keuken wilt aanschaffen, dan gaan we vaak op een vaste manier te werk. Allereerst leiden we u rond door onze showroom, waarbij onze verkoopadviseurs u voorzien van informatie. Vervolgens bespreken we uw wensen en bekijken we welke mogelijkheden uw keukenruimte biedt. Als dit duidelijk is, gaan onze adviseurs aan de slag met een 3D-keukenontwerp op maat: in dit ontwerp wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Wanneer u zich kunt vinden in het ontwerp, dan brengen we een offerte uit en gaan we na akkoord aan de slag met de realisatie van de keuken. Hierbij werken we samen met ervaren en deskundige monteurs die een hoogwaardige afwerking en een klantgerichte service nastreven!

Keuken renoveren of herstellen na brand of waterschade

In onze keukenzaak kunt u naast het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken ook terecht voor keukenrenovatie en keukenherstel. Bent u tevreden over uw huidige keuken, maar wilt u bepaalde onderdelen van uw keuken aanpassen, zoals de keukenfronten, apparatuur of verlichting? Dan past u deze zaken aan, zodat uw keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Ook kunnen we u van dienst zijn wanneer u uw keuken wilt herstellen na bijvoorbeeld brandschade of waterschade. Neem contact met ons op en wij lichten de mogelijkheden graag aan u toe!

Keuken wordt ‘kookklaar’ opgeleverd

Naast een ruime keuze uit nieuwe keukens en keukenrenovatie kunt u bij SSK Keukenstudio rekenen op een betrouwbare service en dienstverlening. We leven ons afspraken altijd na: zo krijgt u de keuken die u besteld heeft en bent u gegarandeerd van een stripte levering en plaatsing. De keuken wordt hierbij ‘kookklaar’ opgeleverd, zodat u de keuken direct in gebruik kunt nemen. Wel zo prettig!

Bezoek onze showroom in Kapelle

Is uw interesse gewekt en wilt u een nieuwe keuken bij SSK Keukenstudio aanschaffen? Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in het Zeeuwse Kapelle. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met onze keukenprofessionals: zij lichten een en ander graag aan u toe!

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio