• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenzaak Middelburg

Keukenzaak in Middelburg en omgeving

Woont u in de omgeving van Middelburg en zoekt u een betrouwbare keukenzaak waar u volop keuze heeft uit de meest mooie keukens? Kies voor SSK Keukenstudio in Kapelle! In onze keukenzaak vindt u een ruime keukencollectie met onder andere landelijke keukens, strakke en moderne keukens en designvolle keukens van Keller. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van bestaande keukens. Lees hier meer.

Landelijke, moderne en designvolle keukens

Van landelijk tot strak en van eenvoudig tot designrijk: SSK Keukenstudio in Kapelle is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende keukens. In onze keukenzaak hebben we ons gespecialiseerd in de drie keukenstijlen landelijk, design en modern. Landelijke keukens hebben een robuust en sfeervol uiterlijk, terwijl moderne keukens minimalistisch en strak zijn. Onze designkeukens van het topmerk Keller zijn vaak voorzien van strakke lijnen, glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting. Uiteraard kunnen we ook keukens in andere stijlen leveren, zoals keukens met een vintage of retro uitstraling. 

Keukenzaak met duidelijke werkwijze

Wilt u bij onze keukenzaak een nieuwe keuken aanschaffen, dan werken we veelal op eenzelfde werkwijze. Allereerst leiden we u rond en laten we u kennismaken met onze showroomkeukens. Vervolgens bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen en bekijken we de mogelijkheden van uw keukenruimte. Zijn uw wensen en de mogelijkheden geïnventariseerd, dan gaan we aan de slag met een gedetailleerd keukenontwerp. In dit 3D-ontwerp ziet u in één oogopslag hoe uw keuken eruit kan komen te zien. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, dan gaan we over op de realisatie van de keuken. Hiervoor werken we samen met professionele en deskundige monteurs die een hoogwaardige afwerking en een klantvriendelijke service nastreven. 

Renoveren en herstellen van keukens

Naast het ontwerpen, leveren en monteren van compleet nieuwe keukens, kunt u bij SSK Keukenstudio ook terecht voor de renovatie van uw huidige keuken. Wilt u bepaalde onderdelen van uw keuken behouden, maar wilt u uw keuken moderniseren of vernieuwen met enkele elementen? Dit is mogelijk! Kies bijvoorbeeld nieuwe keukenfronten, andere tegels, moderne keukenapparatuur of stijlvolle verlichting: uw keuken verkrijgt gegarandeerd een heel andere uitstraling! Is uw keuken beschadigd door brand of lekkages, dan kunnen we diverse herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Betrouwbare service en klantvriendelijke dienstverlening

Zoals u wellicht al merkt, is SSK Keukenstudio een veelzijdige keukenzaak. Bij ons koopt u niet alleen een compleet nieuwe keuken, maar kunt u ook kiezen voor keukenrenovatie of keukenherstel. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een betrouwbare service en klantvriendelijke dienstverlening. We hanteren zeer ruime garanties en houden ons aan onze afspraken: zo krijgt u altijd de keuken die u besteld heeft en deze wordt geleverd op de afgesproken datum.

Breng vrijblijvend een bezoek aan SSK Keukenstudio 

Bent u nieuwsgierig geworden naar SSK Keukenstudio? Schroom niet en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Kapelle en vraag onze verkoopmedewerkers om advies. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen en uw vragen aan ons stellen. Graag tot ziens! 

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio