• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenzaak Goes

Keukenzaak in de omgeving van Goes

Bent u op zoek naar en keukenzaak in de omgeving van Goes? Op steenworpafstand vindt u SSK Keukenstudio in Kapelle! Wij zijn de onvervalste keukenspecialist van Zeeland en West-Brabant: zo beschikken we over jarenlange ervaring, goede contacten met leveranciers en een ruime collectie met landelijke, moderne en designrijke keukens. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor keukenrenovatie en keukenherstel. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Keukens in uiteenlopende stijlen

Bij SSK Keukenstudio vindt u een ruime collectie met keukens in uiteenlopende stijlen. In onze showroom in de Zeeuwse plaats Kapelle hebben we een selectie met bijzondere keukens staan: van landelijke keukens met houten panelen en sierlijke vormen tot stijlvolle designkeukens van Keller. Daarnaast beschikken we over keukens die zijn voorzien van moderne elementen, zoals roestvrij staal, greeploze kasten, muziek- en usb-aansluitingen en meer.

De werkwijze van SSK Keukenstudio 

Bij SSK Keukenstudio werken we op een vaste werkwijze. Allereerst kunt u volop inspiratie opdoen in onze showroom, waarbij onze verkoopadviseurs u voorzien van uitleg en advies. Vervolgens inventariseren we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden van uw keukenruimte. Met deze informatie gaan onze adviseurs aan de slag met een ontwerp op maat, waarin ook de apparatuur, verlichting, elektronica en vloer worden opgenomen. Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan nemen we de realisatie van de keuken op ons. Onze ervaren monteurs demonteren uw oude keuken, kunnen eventuele bouwkundige aanpassingen uitvoeren en plaatsen de nieuwe keuken. De keuken wordt hierbij ‘kookklaar’ opgeleverd, zodat u deze direct in gebruik kunt nemen. 

Keukenrenovatie en keukenherstel

Naast het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken, kunt u bij SSK Keukenstudio ook terecht voor keukenrenovatie. Hoe gaat dit in zijn werk? U wilt uw bestaande keuken behouden, maar u wilt slechts enkele zaken aanpassen en vervangen. Denk dan bijvoorbeeld aan de keukenfronten, apparatuur, verlichting of tegels. Uw keuken krijgt gegarandeerd een andere uitstraling! Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn wanneer u uw keuken wilt herstellen na bijvoorbeeld brandschade of waterschade. Neem contact met ons op en wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe.

Goede service en garantievoorwaarden

Kortom, bij SSK Keukenstudio bent u aan het juiste adres voor compleet nieuwe keukens of voor de renovatie of het herstel van uw huidige keuken. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare service en dito dienstverlening: we houden ons aan gemaakte afspraken. En vertoont uw apparatuur of keuken mankementen buiten de officiële garantietermijn van de fabrikant? Ook dan kunt u rekenen op de service van SSK Keukens!

Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio in Kapelle

Ontdek wat SSK Keukenstudio allemaal te bieden heeft! Breng een bezoek aan onze keukenzaak in Kapelle en bekijk onze showroomkeukens. Onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en voorzien u van een advies op maat. Neem nu contact met ons op en plan uw afspraak in.

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio