• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenspecialist in regio Middelburg

SSK Keukenstudio: keukenspecialist in regio Middelburg

Woont u in omgeving Middelburg en zoekt u een compleet nieuwe keuken die voorzien is van alle gemakken? Dan zit u goed bij SSK Keukenstudio in Kapelle: de keukenspecialist van Zeeland! Bij ons vindt u landelijke keukens, maar ook strakke en moderne keukens die voorzien zijn van de nieuwste technische snufjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van uw huidige keuken.

Landelijke, designvolle en moderne keukens

Van landelijk tot strak en van designvol tot eenvoudig: bij SSK Keukens kunt u kiezen uit heel veel verschillende keukens. We hebben hoofdzakelijk landelijke, designvolle en moderne keukens in ons assortiment. Landelijke keukens hebben een robuust en sfeervol uiterlijk, terwijl moderne keukens juist weer minimalistisch en strak zijn. Designkeukens hebben we van het topmerk Keller: deze keukens zijn vaak voorzien van strakke lijnen, gladde en glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Wilt u bij SSK Keukens een keuken kopen? Dan inventariseren we eerst uw wensen en meten uw keuken op. Aan de hand hiervan maken we een gedetailleerd keukenontwerp die is afgestemd op uw wensen en ideeën. In dit ontwerp nemen we ook apparatuur, verlichting en elektronica op. We zorgen dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Naast het maken van een keukenontwerp kunnen we uw oude keuken demonteren, eventuele bouwkundige aanpassingen uitvoeren en uw nieuwe keuken plaatsen en aansluiten. Hiervoor werken we samen met vakbekwame en eigen keukenmonteurs. We leveren iedere keuken ‘kookklaar’ op, zodat u de keuken direct kunt gebruiken.

Uw huidige keuken veranderen 

En wilt u uw huidige keuken behouden, maar wel veranderen? Dan bieden we bij SSK Keukenstudio keukenrenovatie aan! Hierbij kunt u basiselementen van uw oude keuken gebruiken, maar kunt u zaken als apparatuur, kasten en fronten vervangen. Met deze relatief kleine aanpassingen is uw keuken weer toekomstbestendig en kunt u er weer jaren gebruik van maken. Bovendien heeft u met keukenrenovatie veel geld bespaard, ook prettig!

Betrouwbare service van SSK Keukens

Naast een ruime keuze uit keukens kunt u bij SSK Keukenstudio rekenen op een betrouwbare service en dienstverlening. We houden ons aan gemaakte afspraken. Zo krijgt u altijd de keuken die u besteld heeft en deze wordt geleverd op de afgesproken datum. En gaat uw apparatuur of keuken kapot buiten de officiële garantietermijn van de fabrikant? Ook dan kunt u rekenen op de service van SSK Keukens!

Bent u nieuwsgierig geworden? Breng een bezoek aan onze showroom in Kapelle of neem contact op. Onze keukenspecialisten geven u graag meer informatie en bespreken met u de mogelijkheden van uw keuken. 

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio