• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenspecialist in regio Goes

SSK Keukenstudio: keukenspecialist in regio Goes

Is uw huidige keuken aan vervanging toe? Of bent u in een nieuwbouwwoning getrokken en zoekt u een complete keuken met alles erop en eraan? Dan bent u bij SSK Keukenstudio in Kapelle aan het juiste adres! We zijn dé keukenspecialist in de wijde omgeving, waaronder Goes. Bij ons vindt u altijd een keuken die past bij uw inrichting en – misschien nog wel belangrijker – bij uw portemonnee!

Landelijke, designvolle en moderne keukens

Van landelijk tot strak en van designvol tot eenvoudig: bij SSK Keukens hebben we de beschikking over heel veel verschillende keukens. Zoals landelijke keukens met een robuust uiterlijk, die tegelijk gezellig en sfeervol ogen. U kunt ook kiezen voor onze designkeukens van het topmerk Keller. Deze keukens zijn voorzien van strakke lijnen, gladde en glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting. Tot slot beschikken we over moderne keukens. Deze zijn veelal minimalistisch en hebben weinig ronde vormen. U kunt hier kiezen voor verschillende moderne werkbladen, fronten en vloerafwerkingen. 

Ontwerp, demontage en plaatsing en montage

SSK Keukens is snel, professioneel en betrouwbaar. Samen met u maken we een gedetailleerd keukenontwerp, waarin we zaken als keukenapparatuur, verlichting en elektronica opnemen. We zorgen dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt en denken hierin met u mee. Naast het ontwerpen van uw keuken kunnen wij u ook helpen uw oude keuken te demonteren, eventuele bouwkundige aanpassingen uit te voeren en uw nieuwe keuken te plaatsen en aan te sluiten. Iedere keuken wordt ‘kookklaar’ door ons opgeleverd, zodat u uw keuken direct in gebruik kunt nemen. Wel zo prettig!

Keukenrenovatie door SSK Keukens

Wilt u uw huidige keuken veranderen, dan bieden we bij SSK Keukenstudio keukenrenovatie aan! Bij het renoveren van uw keuken wordt uw huidige keuken als basis gebruikt. Deze is vaak nog goed bruikbaar. De keuken kan worden aangevuld met nieuwe keukenkastjes, keukendeurtjes of een nieuw werkblad. Zo wordt uw keuken in een nieuw jasje gestoken en kunt u er de komende jaren weer veelvuldig gebruik van maken.

Betrouwbare service en goede garanties

Kortom: bij SSK Keukenstudio bent u verzekerd van een ruime keuze in keukens en een persoonlijke en betrouwbare service. We houden ons altijd aan onze afspraken: zo krijgt u de keuken die u besteld heeft en bent u gegarandeerd van een stripte levering en plaatsing op het afgesproken tijdstip. Wij werken uitsluitend met bekende A-merken als Bosch, Siemens en Keller. Hierop krijgt u naast de standaard fabrieksgarantie nog iets extra’s: ook ná de officiële garantietermijn helpen wij u met uw producten. 

Wilt u meer weten over SSK Keukenstudio? Kom langs in onze showroom in Kapelle of neem vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag uw droomkeuken te realiseren!

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio