• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukspecialist in regio Bergen op Zoom

SSK Keukenstudio: Keukenspecialist in regio Bergen op Zoom

Zoekt u in de omgeving van Bergen op Zoom een keukenspeciaalzaak? U hoeft niet ver te zoeken: op hooguit een half uur rijden vindt u SSK Keukenstudio in Goes! Wij zijn de keukenspecialist van Zeeland en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor heel verschillende keukens: u vindt altijd een keuken die past bij uw inrichting én uw portemonnee.

Landelijke, designvolle en moderne keukens

Bij SSK Keukens kunt u terecht voor heel verschillende keukens. We hebben hoofdzakelijk landelijke, designvolle en moderne keukens in ons assortiment. Kiest u voor een landelijke keuken met een robuust uiterlijk, of juist voor een minimalistische en strakke designkeuken? De designkeukens van SSK Keukenstudio zijn van het gerenommeerde merk Keller. U kunt natuurlijk ook gaan voor een moderne keuken met eigentijdse werkbladen, fronten en vloeren.

We inventariseren uw keukenwensen 

Wilt u een keuken, dan inventariseren we bij SSK Keukens eerst uw wensen en meten uw keuken op. Daarna maken we samen met u een gedetailleerd keukenontwerp, waarin we zaken opnemen zoals keukenapparatuur, verlichting en elektronica. We zorgen dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt en denken hierin met u mee. Naast het maken van een keukenontwerp kunnen we uw oude keuken demonteren, eventuele bouwkundige aanpassingen uitvoeren en uw nieuwe keuken plaatsen en aansluiten. De keuken wordt ‘kookklaar’ door ons opgeleverd, zodat u deze direct in gebruik kunt nemen.

Een nieuwe keuken dankzij keukenrenovatie

Wilt u uw huidige keuken onder handen nemen, maar wilt u geen compleet nieuwe keuken? Dan bieden wij de mogelijkheid van keukenrenovatie! Hierbij kunt u basiselementen van uw oude keuken gebruiken, maar vervangt u bepaalde dingen, zoals apparatuur, kasten en fronten. Met deze relatief kleine aanpassingen is uw keuken gemoderniseerd en kunt u hem de komende jaren naar alle tevredenheid gebruiken!

We leven onze afspraken na

Naast een ruime keuze uit keukens kunt u bij SSK Keukenstudio rekenen op een betrouwbare service en dienstverlening. We leven ons afspraken altijd na: zo krijgt u de keuken die u besteld heeft en bent u gegarandeerd van een stripte levering en plaatsing op het afgesproken tijdstip. En gaat uw apparatuur of keuken kapot buiten de officiële garantietermijn van de fabrikant? Ook dan kunt u rekenen op de service van SSK Keukens!

Dus, zoekt u een nieuwe keuken? Wacht niet langer en kom langs bij onze showroom in Kapelle. Onze ervaren keukenspecialisten lichten een en ander toe en helpen u met het realiseren van uw droomkeuken!

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio