• MODERNE KEUKENS
  • MODERNE KEUKENS
Skip Navigation Links

Uw specialist voor moderne keukens in Zeeland

Moderne keukens zijn veelal minimalistisch en hebben weinig ronde vormen. De veelal strakke fronten of deuren met groef worden voorzien van eigentijdse kleuren of moderne houtrepro's, waardoor deze keukens een eigentijdse uitstraling krijgen. Composiet werkbladen of multiplex/ laminaat aanrechtbladen in eigentijdse kleuren passen perfect bij de moderne keuken van nu. Ook laminaat in moderne houtrepro’s en grepen met een RVS-, staal of alu-look voelen zich prima thuis in het moderne interieur. De mogelijkheden voor de aankleding van een moderne keuken zijn bijna eindeloos.

Keukenontwerp op maat voor uw moderne keuken 

Bij keukenspecialist SSK Keukenstudio kennen we de mogelijkheden van moderne keukens als geen ander. Naast ons keuken assortiment zijn we u dan ook graag van dienst met het ontwerpen van een moderne keuken op maat. Met dit keukenontwerp krijgt u een voorproefje van het eindresultaat en kunt u samen met de ontwerpers zo nodig nog zaken aanpassen. Zo bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat en een keuken waar u vele jaren plezier van heeft.

Professionele keukenmontage

Naast het ontwerpen verzorgen we natuurlijk ook graag de montage van uw keuken. Onze vakkundige montagedienst kan de montage voor u uit handen nemen en levert uw nieuwe keuken altijd kookklaar op! Wij kunnen hierbij ook het hele traject van slopen, leidingen verleggen, nieuwe vloer, stucwerk etc. voor u uit handen nemen. Veel keukenzaken zijn dat de afgelopen jaren gaan doen en noemen dat dan ontzorgen. Wij doen dit al 20 jaar en vinden het niet meer dan normaal. Zo bieden wij u een totaalservice en begeleiden we u graag bij het kopen en realiseren van uw nieuwe keuken. 

Uw keukenspecialist in Zeeland

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen moderne keuken? Bekijk onze verschillende moderne keukens, neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle. 

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio