• LANDELIJKE KEUKENS
  • LANDELIJKE KEUKENS
  • LANDELIJKE KEUKENS
Skip Navigation Links

Uw specialist voor landelijke keukens in Zeeland

Een landelijke keuken heeft een robuust uiterlijk, maar is toch gezellig. Bij keukenfronten in deze stijl wordt meestal gebruikt gemaakt van kaderdeuren. Dit geeft de keuken een nostalgisch uiterlijk, iets wat perfect past bij het landelijke leven van weleer. Deze uitstraling wordt compleet gemaakt door het gebruik van hout en diverse lichte kleuren. 

Richt uw landelijke keuken zelf naar smaak in

Robuuste werkbladen zoals natuursteen en composiet passen perfect bij een keuken in landelijke stijl. Liever een kunststof werkblad? Keukenspecialist SSK Keukenstudio heeft diverse multiplex werkbladen met een fraaie steen-look. 

Maar ook op andere fronten heeft u volop keuze. Zo past een handgreep met een donkere gietijzer look perfect bij landelijke keukens. Ook stalen keukengrepen met een wat grovere lasnaad passen echter goed bij dit type keuken. Genoeg mogelijkheden om zelf een landelijke keuken naar uw wens en smaak samen te stellen.

Wij maken uw landelijke keuken op maat

De afmetingen van de keukenruimte, uw wensen en uw budget bepalen de uiteindelijke opstelling van uw nieuwe landelijke keuken. Welke opstelling er ook uit rolt: een landelijke keuken is leverbaar in alle opstellingen, dus altijd mogelijk. Bij keukenspeciaalzaak SSK Keukenstudio maken wij uw keuken op maat. Maatwerk waar u dagelijks plezier van heeft.

Professionele keukenmontage

Onze vakkundige montagedienst kan de montage voor u uit handen nemen en levert uw nieuwe keuken altijd kookklaar op! Wij kunnen ook het hele traject van slopen, leidingen verleggen, nieuwe vloer, stucwerk etc. voor u uit handen nemen. Veel keukenzaken zijn dat de afgelopen jaren gaan doen en noemen dat dan ontzorgen. Wij doen dit al 20 jaar en vinden het niet meer dan normaal. Zo bieden wij u een totaalservice en begeleiden we u graag bij het kopen en realiseren van uw nieuwe keuken. 

Uw keukenspecialist in Zeeland

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen landelijke keuken? Bekijk onze landelijke keukens, neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle. 
 

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio