• DESIGN KEUKENS
  • MODERNE KEUKENS
Skip Navigation Links

De design keuken specialist in Zeeland

Bij keukenspecialist SSK Keukenstudio bieden we u design keukens van het topmerk Keller. Deze moderne keukens zijn met de grootste zorg gemaakt in de Keller keuken fabriek, gewoon hier in Nederland. De design keukens kenmerken zich door strakke lijnen, gladde glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting. Strakke keukenfronten met geen of slechts een kleine groef zijn dan ook een uitstekende keuze bij een keuken in deze stijl. Om het geheel compleet te maken zijn bij een design keuken hoogglanslak of zijdeglans- of structuurlak bij uitstek geschikt als afwerking. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Vrijwel ieder aanrechtblad leent zich voor een design keuken. Composiet of natuursteen in een donkere kleur heeft een mooi contrasterend effect met bijvoorbeeld hoogglanswit. Een andere design oplossing is een werkblad in dezelfde kleur als het front, zoals te zien bij onze GL2000 Fango keuken. Binnen design keukens worden vaak strakke grepen in alu look of rvs look toegepast, maar ook greeploze kasten passen ook perfect in deze categorie.

Wij ontwerpen graag uw design keuken op maat

Bij keukenspecialist SSK Keukenstudio realiseren we graag de design keuken van uw dromen. Zo maken we graag een keukenontwerp waarin uw wensen vertaald worden naar een helder en gedetailleerd ontwerp. Een prettige service als u van plant bent een keuken te kopen en graag vooraf een indruk wilt hebben van het eindresultaat.

Professionele keukenmontage

Naast het ontwerpen verzorgen we natuurlijk ook graag de montage van uw keuken. Onze vakkundige montagedienst kan de montage voor u uit handen nemen en levert uw nieuwe keuken altijd kookklaar op! Wij kunnen hierbij ook het hele traject van slopen, leidingen verleggen, nieuwe vloer, stucwerk etc. voor u uit handen nemen. Veel keukenzaken zijn dat de afgelopen jaren gaan doen en noemen dat dan ontzorgen. Wij doen dit al 20 jaar en vinden het niet meer dan normaal. Zo bieden wij u een totaalservice en begeleiden we u graag bij het kopen en realiseren van uw nieuwe keuken. 

Uw keukenspecialist in Zeeland

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen design keuken? Bekijk onze verschillende design keukens, neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle.

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio