• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK BLOG
Skip Navigation Links

Kies voor kwaliteit met de keukens van SSK Keukenstudio

SSK Keukenstudio biedt topkwaliteit keukens tegen een scherpe prijs. Als keukenspecialist in Zeeland begeleiden wij u graag op weg naar de keuken van uw dromen. Van een robuuste landelijke keuken tot een strakke design keuken, wij realiseren het voor u.

Bekijk onderstaand een greep uit ons assortiment keukens en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs in de showroom van onze keukenspeciaalzaak in Kapelle om u te laten inspireren door onze demo keukens.

 SSK Keukenstudio is de keukenzaak in Zeeland in de regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Yerseke, Wemeldinge en Bergen op Zoom.

Vraag ons gratis keukenboek aan

Maak direct een afspraak met ssk keukenstudio

Daarom kiest u voor ons

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar hoe vaak leest u niet dat er iets fout gaat met de levering of plaatsing van een nieuwe keuken? Bij keukenspecialist SSK Keukenstudio houden we ons altijd aan de afspraken die we met u maken. U krijgt de keuken die u besteld heeft en bent gegarandeerd van een stipte levering en plaatsing op de afgesproken tijd. Dus wilt u een keuken kopen in de regio Vlissingingen, Middelburg, Yerseke, Goes of Wemeldinge, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Topkwaliteit in keukens

Bij SSK Keukenstudio staan we borg voor de kwaliteit die wij leveren en krijgt u uitgebreide garantie op uw keuken. Die garantie geldt voor de meubels, de keukenmontage en op de keukenapparatuur. Wij werken uitsluitend met de bekende A-merken zoals Bosch, Siemens en Keller waarop u de bekende fabrieksgarantie krijgt. Onze keukenspeciaalzaak gaat echter graag nog een stap verder: ook ná de officiële garantietermijn kunt u een beroep op ons doen. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel; zowel vóór als lang ná de koop van uw nieuwe keuken.