• KEUKEN RENOVATIE
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keukenrenovatie

Keuken renovatie door SSK Keukenstudio

U wilt weer een modern ogende keuken met de gemakken van vandaag de dag, maar geen volledig nieuwe keuken aanschaffen? Uw keuken renoveren biedt dan interessante voordelen ten opzichte van een compleet nieuwe keuken. Keukenrenovatie is echt van deze tijd en kan veel geld besparen. 

Bij het renoveren van de keuken wordt de basis van uw huidige keuken gebruikt, die is vaak nog prima in orde. Wij kijken onder andere of de kasten en dergelijk nog in de juiste staat zijn in plaats van standaard alles te vervangen. Hierdoor kan het heel voordelig zijn om tot het renoveren van uw keuken over te gaan.

Goedkoop een ‘nieuwe’ keuken

Het gevolg is dat u een toch een ‘nieuwe’ keuken krijgt, maar dan zonder hak- en breekwerk en die aanzienlijk goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken. Onze vakkundige keukenmonteurs zorgen hierbij voor een perfecte afwerking. Met nieuwe keukenkastjes, keukenblad of keukendeurtjes heeft u meestal in één dag weer een compleet vernieuwde keuken, maar dan zonder grote investeringen.

Vraag het de keukenspecialist

Meer weten over keukenrenovatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze keukenspeciaalzaak in Kapelle, we zijn u graag van dienst.