• OVER SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keuken kopen in Yerseke? SSK Keukenstudio

Keuken kopen in Yerseke? SSK Keukenstudio

U woont in Yerseke en u bent van plan een nieuwe keuken te kopen. Waar moet de keuken aan voldoen en waar begint u met oriënteren? Wat voor keuken u ook zoekt: SSK Keukenstudio in Kapelle heeft een breed aanbod aan keukens in allerlei maten en stijlen. Ons team staat klaar om een persoonlijk gesprek met u aan te gaan, om zo achter uw specifieke wensen te komen. Wat uw wensen ook zijn, bij SSK Keukens vindt u de keuken die het beste bij u past.

Een stijlvol ontwerp

De showroom van SSK Keukens heeft een ruim aanbod aan verschillende stijlen. Van moderne en designkeukens van het merk Keller tot klassieke en landelijke keukens. Hoe divers uw wensen ook zijn: in het Zeeuwse Kapelle vindt u de meest bijzondere keukens. Daarnaast beschikken wij over keukens die zijn voorzien van moderne elementen, zoals greeploze kasten, roestvrijstaal, muziek- en usb-aansluitingen en meer. Wilt u iets op maat laten maken? Ook dan hebben wij de keuken die bij uw inrichting past.

Kwaliteitskeukens in de buurt van Yerseke

De wensen van de klant staan bij SSK Keukenstudio centraal. Wij nemen de klant altijd serieus en maken daarom samen een gedetailleerd keukenontwerp, waarin verlichting, elektronica en andere keukenapparatuur wordt meegenomen. Met behulp van de klant wordt de nieuwe keuken optimaal ingedeeld en de ruimte zo goed mogelijk benut. SSK Keukenstudio demonteert daarnaast de oude keuken en ook eventuele bouwkundige aanpassingen worden door ons uitgevoerd. De ‘kookklare’ keuken wordt aangesloten en u kunt direct aan de slag. Dat is wel zo prettig.

De showroom in Kapelle

Is uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u uit om de keukens van SSK Keukenstudio te komen bezichtigen. Wanneer u een bezoekje brengt aan onze showroom in Kapelle, helpen onze medewerkers u graag met het vinden van de juiste keuken voor uw huishouden. U kunt ook direct contact opnemen met onze keukenprofessionals. Wacht niet langer en begin vandaag nog met zoeken!