• SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keuken kopen in Wemeldinge? SSK Keukenstudio

Keuken kopen in Wemeldinge? SSK Keukenstudio

Gaat u een nieuwe keuken kopen en woont u in de buurt van Wemeldinge? Zoek dan niet verder: op nog geen tien minuten rijden vindt u SSK Keukenstudio in Kapelle! Wij zijn de keukenspecialist van Zeeland en omstreken. Voor verschillende keukens bent u bij ons aan het juiste adres: u vindt altijd een keuken die past bij uw inrichting én die ook nog binnen uw budget valt.

Landelijke, designvolle en moderne keukens

Bij SSK Keukens kunt u terecht voor verschillende keukens. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit landelijke, designvolle en moderne keukens. Kiest u voor een landelijke keuken met een robuust uiterlijk, of juist voor een wat strakkere designkeuken? De designkeukens van SSK Keukenstudio zijn van het gerenommeerde merk Keller. U kunt ook gaan voor een moderne keuken met eigentijdse werkbladen, voorkanten en vloeren.

Inventarisatie van uw keukenwensen

Heeft u de keuze gemaakt voor een bepaalde keuken, dan inventariseren we bij SSK Keukenstudio eerst uw wensen en meten uw keuken op. Daarna komen we met een gedetailleerd keukenontwerp, waarin we zaken opnemen als keukenapparatuur, elektronica en verlichting. We zorgen dat de ruimte optimaal benut wordt en denken hierin met u mee. Daarnaast voeren we eventuele aanpassingen uit en plaatsen de nieuwe keuken. Vervolgens sluiten we alles aan en is de keuken ‘kookklaar’. Zo kunt u direct aan de slag in uw nieuwe keuken.

Maak een afspraak met SSK Keukenstudio

Zoekt u dus een nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij onze keukenshowroom in Kapelle. Onze keukenspecialisten lichten een en ander graag toe om samen uw droomkeuken te realiseren. Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs.