• SSK KEUKENSTUDIO
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keuken kopen in Vlissingen? SSK Keukenstudio

Keuken kopen in Vlissingen? SSK Keukenstudio

Bent u toe aan nieuwe keuken? Of bent u verhuisd en heeft u een compleet nieuwe keuken nodig met alles erop en eraan? Dan is SSK Keukenstudio in Kapelle uw redder in nood. We zijn dé keukenspecialist in de omgeving, waaronder Vlissingen. Bij ons vindt u altijd de juiste keukens die het best passen bij uw inrichting en – ook niet geheel onbelangrijk – bij uw portemonnee!

Moderne keukens: landelijk en designvol

Of het nu landelijk, strak, designvol of eenvoudig is: bij SSK Keukens in Kapelle bezitten wij allerlei keukens. Zoals landelijke keukens met een robuust uiterlijk, die vooral gezellig en sfeervol ogen. U kunt ook kiezen voor onze designkeukens van het topmerk Keller. Keller-keukens staan bekend om de strakke lijnen, gladde en glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting. Ook hebben wij moderne keukens. Deze zijn vooral minimalistisch en hebben weinig ronde vormen. U kunt hier kiezen voor verschillende moderne werkbladen, fronten en vloerafwerkingen.

Ontwerp, plaatsing en montage

SSK Keukens is professioneel, betrouwbaar en snel. Samen met de klant maken we een gedetailleerd keukenontwerp, waarin zaken als keukenapparatuur, verlichting en elektronica mee worden genomen. We zorgen dat de ruimte optimaal benut wordt en denken hierin met de klant mee. Ook kunnen we helpen met het demonteren van de oude keuken, voeren we eventuele bouwkundige aanpassingen uit, plaatsen de keuken waar u bij staat en sluiten alles aan. De keuken wordt zo ‘kookklaar’ door ons opgeleverd, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wel zo prettig!

Contact met SSK Keukenstudio

Wilt u meer weten over SSK Keukenstudio? Kom dan eens langs in onze showroom in Kapelle of neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs helpen u graag uw droomkeuken te realiseren.