• SSK KEUKENSTUDIO
  • SSK BLOG
Skip Navigation Links
  • Home
  • Keuken kopen in Middelburg? SSK Keukenstudio

Keuken kopen in Middelburg? SSK Keukenstudio

Woont u in omgeving Middelburg en zoekt u een compleet nieuwe keuken, voorzien van alle gemakken? Dan bent u bij SSK Keukenstudio in Kapelle aan het juiste adres, want wij zijn de keukenspecialist van Zeeland! Bij ons vindt u de mooiste landelijke keukens, maar ook strakke en moderne keukens die voorzien zijn van de nieuwste technieken op keukengebied. Ook kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van uw huidige keuken.

Landelijke keukens vol smaak en design

Van landelijk tot strak en van designvol tot eenvoudig: bij SSK Keukens kunt u kiezen uit heel veel verschillende keukens. We hebben vooral landelijke keukens, moderne keukens én designkeukens in ons assortiment. Landelijke keukens hebben een robuust en sfeervol uiterlijk, terwijl moderne keukens juist weer strak en minimalistisch zijn. We hebben designkeukens van het topmerk Keller: deze keukens zijn vaak voorzien van strakke lijnen, een glanzend oppervlak en opvallende verlichting.

De ideale keuken: van ontwerp tot montage

Wanneer u een keuken bij SSK Keukenstudio wilt aanschaffen, dan inventariseren we eerst uw wensen en meten uw droomkeuken op. Aan de hand hiervan maken we een gedetailleerd keukenontwerp, afgestemd op uw wensen en ideeën. In dit ontwerp nemen we ook apparatuur, verlichting en elektronica op. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Ook demonteren we de oude keuken, maken we eventuele aanpassingen en plaatsen de nieuwe keuken. De keuken wordt dan ook direct aangesloten. Uw keuken is dus ‘kookklaar’ en u kunt meteen aan de slag.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een keuken kopen in de buurt van Middelburg? Breng dan een bezoekje aan onze keukenshowroom in Kapelle of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze keukenspecialisten geven u graag meer informatie of bespreken met u de mogelijkheden.