Skip Navigation Links

Neff actie

Bij aankoop van 5 Neff inbouwapparaten*

De kookplaatactie is van toepassing op alle kookplaten van Neff, echter wordt door deze actie de aanschaf van een inductiekookplaat extra aantrekkelijk!

Waarom kiezen voor een inductiekookplaat van Neff?

Neff kookplaten combineren onovertroffen functionaliteit met een perfect design. Met een Neff inductiekookplaat kookt u nauwkeurig, veilig en snel – alles kookt tot 25% sneller dan met een gewone kookplaat. De TwistPad maakt de bediening eenvoudig en snel, en biedt meteen een perfect kinderslot wanneer u de magnetische knop van de kookplaat afneemt. Op een inductiekookplaat van Neff heeft u alles onder controle en geniet u van een compleet nieuwe kookervaring.

Daarnaast profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Inductie kookplaten verwarmen alleen de pan, waardoor energie uiterst efficiënt wordt gebruikt.
  • Alles wat overloopt of naast de pan valt, kan niet aanbranden. Dat maakt het reinigen nog makkelijker.
  • De Neff FlexInductie kookplaten hebben geen losse kookzones, maar rechthoekige vlakken (Flexzones). De kookplaat herkent de grootte en plaats van de pannen en verhit de pan alleen op de plek waar deze staat, ook als u de pan verschuift.

* Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen in combinatie met de aankoop van een complete keuken via een keukenshowroom. De actie geldt op alle Neff kookplaten, en geldt voor aankopen gedaan in de actieperiode en bij een geautoriseerde Neff Select Dealer. In de commissie met 5 Neff inbouwapparaten moet minstens een koelkast, een kookplaat en een afwasautomaat opgenomen zijn. Accessoires, toebehoren en Solitaire kranen tellen niet mee. De actie is alleen van toepassing op in Nederland gekochte-, en door de Nederlandse vertegenwoordiging van Neff geleverde, inbouwapparaten.