Skip Navigation Links
  • Home
  • Industriële keukens

Industriële keukens in Zeeland

Haal een vleugje nostalgie bij u in huis met een industriële keuken. Stalen accenten, houten balken, robuuste materialen en een warme uitstraling maken van uw industriële keuken een sfeervol geheel. Voor keukens met een industriële look & feel bent u bij SSK Keukenstudio aan het juiste adres! 

Industrieel ontwerp dat past bij uw inrichting

De trend om uw volledige interieur het gevoel van een oud pakhuis of fabriekshal uit de jaren twintig te geven, is goed door te trekken in de keuken. Natuurlijke, matte kleuren in combinatie met hout, staal en grote meubels veranderen uw huis in een stoer en robuust geheel. Door dit in uw gehele interieur toe te passen, kunt u een mooi verloop tussen alle ruimtes creëren. Varieer met kleine verschillen in kleur en materiaal, zoals donker natuursteen en een lichte keukenvloer. Laat uw inrichting aansluiten bij uw industriële keuken. In de keuken kunt u daarbij kiezen voor kastjes met robuuste grepen en kranen en spoelbakken in gouden, koperen of roségouden kleur.

Industriële keuken op maat van SSK Keukenstudio

Als u een nieuwe keuken wilt met een industriële uitstraling, kunnen wij u van alle gemakken voorzien. Op basis van uw wensen, de beschikbare ruimte in uw keuken én uw budget maken wij uw keuken op maat. Dus of u nu een standaardopstelling of juist iets heel anders wilt: bij ons is alles mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan echt onbewerkt hout of hout dat onbewerkt lijkt, donker natuursteen of een licht composiet keukenblad. Maatwerk waar u dagelijks plezier van heeft!

Professionele keukenmontage

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp van uw nieuwe keuken, maar ook de montage. Onze vakkundige montagedienst kan dit deel namelijk voor u uit handen nemen. En of we nu alleen de keuken plaatsen of de hele renovatie voor onze rekening moeten nemen: we leveren uw industriële keuken altijd kookklaar op. Hoewel veel keukenzaken de laatste jaren pas zijn gaan ‘ontzorgen’, vinden wij het niet meer dan normaal en zorgen wij al meer dan twintig jaar dat uw keuken piekfijn in orde wordt opgeleverd. Totaalservice met begeleiding bij het kopen en realiseren van uw nieuwe keuken.

Kom naar onze keukenwinkel in Kapelle 

Wilt u een keuken met een industrieel karakter? Maak uw keuze voor SSK Keukenstudio! Breng een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Onze adviseurs vertellen u graag meer en zullen u kennis laten maken met alle industriële keukens in onze collectie. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem vooraf contact met ons op voor het plannen van een adviesafspraak.