• LANDELIJKE KEUKENS
  • LANDELIJKE KEUKENS
  • LANDELIJKE KEUKENS
Skip Navigation Links
  • Home
  • Houten keukens

Houten keukens in Zeeland

Met een houten keuken haalt u op een gemakkelijke en fraaie manier de natuur in huis. Natuurlijk is een volledig houten keuken mogelijk, maar in combinatie met landelijke, klassieke of industriële elementen laat u het hout nog meer spreken. Bij SSK Keukenstudio laten we u graag zien wat er mogelijk is met hout!

Richt uw keuken natuurlijk, stoer en warm in

Met houten elementen of een volledig houten keuken creëert u een warme, natuurlijke sfeer in uw woning. Maar hout is ook een materiaal dat gemakkelijk te combineren en aan te passen is. Denk aan die designkeuken met houten accenten, of die industriële keuken met houten frontjes. In combinatie met een natuurstenen werkblad of matzwarte spoelbak en kraan wordt het een mooi geheel. En omdat geen enkele boom hetzelfde is, is elke keuken van hout uniek.

Ontwerp op maat voor uw houten keuken

Een houten keuken kan in elke stijl worden geïmplementeerd: van landelijk en klassiek tot modern en design. Onze keukenspecialisten zullen daarom goed met u meekijken wat uw wensen zijn, waar uw keuken komt te staan en wat uw budget is. Vervolgens zorgen wij voor een passend advies én een maatwerk ontwerp dat aan uw eisen voldoet. Zo kunt u dagelijks profiteren van uw nieuwe houten keuken op maat!

Professionele keukenmontage

Naast het ontwerp en advies dat u van onze keukenspecialisten krijgt, bieden wij ook de montage van uw nieuwe keuken aan. Hierbij plaatsen we uw houten keuken niet alleen: wij zorgen ook dat de oude keuken wordt verwijderd, leidingen indien nodig worden verlegd, tegels opnieuw worden gelegd en stucwerk wordt gedaan. Kortom: wij zorgen dat uw keuken volledig kookklaar wordt opgeleverd. Totaalservice die wij niet meer dan normaal vinden. Van aanschaf tot realisatie: wij begeleiden u graag!

Uw keukenspecialist in Zeeland

Wilt u een houten keuken aanschaffen? Schroom niet en breng een bezoek aan de keukenspeciaalzaak van SSK Keukenstudio in Kapelle (Zeeland). Onze adviseurs ontvangen u graag voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin de mogelijkheden van de houten keuken direct met u doorgenomen worden. Zo wordt uw houten droomkeuken werkelijkheid! Kom vrijblijvend langs bij onze showroom óf neem vooraf contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. Graag tot ziens!