Skip Navigation Links
  • Home
  • Hoogglans keukens

Hoogglans keukens in Zeeland

Bent u fan van minimalisme, design en strakke lijnen? Dan is een hoogglans keuken van SSK Keukenstudio precies wat u zoekt. Greeploze kastjes en lades, weggewerkte apparatuur en een strak, dun werkblad, allemaal in een glanzende laklaag. Zo realiseert u een smaakvolle, moderne keuken in uw woning!

Maak van uw keuken een strakke blikvanger

Een hoogglans keuken staat bekend om zijn chique uitstraling en glanzende uiterlijk. Kastjes en lades hebben geen handgrepen, apparatuur is zoveel mogelijk weggewerkt en bevat verborgen knoppen of tiptoetsen. Het hoogglanseffect is op verschillende manieren te verkrijgen, namelijk met folie, hoogglanslak, acrylplaten of glas (in volgorde van prijs). In combinatie met een donker werkblad verkrijgt u een oogstrelend en aantrekkelijk contrast in uw nieuwe keuken.

Hoogglans keuken op maat gemaakt

Hoewel deze moderne stijl goed past bij designmeubelen en veel ruimte in huis, kan het ook een goede tegenhanger zijn van een landelijk interieur. Maar wat uw wensen ook zijn, wat uw budget is en hoe groot uw ruimte ook is: onze keukenspecialisten zorgen voor een passend advies en ontwerp. Met maatwerk dat aan al uw eisen voldoet heeft u dagelijks plezier van uw keuken.

Professionele keukenmontage

Met alleen een ontwerp en advies bent u er nog niet. Daarom bieden wij ook montage van uw nieuwe keuken aan. Dit omvat ook het demonteren van de oude keuken, het verleggen van leidingen, het leggen van tegels en het stuken van uw keukenwanden. Met onze totaalservice zorgen wij dat uw hoogglans keuken volledig kookklaar wordt opgeleverd: niet meer dan normaal, vinden wij. Wij begeleiden u graag van de aanschaf tot en met de realisatie van uw nieuwe keuken!

Bezoek onze keukenspeciaalzaak in Kapelle

Bent u enthousiast geworden en wilt u een hoogglans keuken in uw woning? Breng een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in Kapelle! Onze keukenadviseurs leiden u rond langs alle showroomkeukens en gaan graag met u om tafel om uw keukenwensen te bespreken. Uiteraard kunt u vooraf contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een persoonlijk adviesgesprek.