Skip Navigation Links
  • Home
  • Exclusieve keukens

Exclusieve keukens in Zeeland

Elke keuken van de hand van SSK Keukenstudio is natuurlijk een exclusieve keuken. Toch kunnen we het altijd exclusiever voor u maken. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige A-merken, veel ruimte, handige opties als apothekerskasten en volop keuze in materiaal, vormen en opstellingen. Realiseer uw exclusieve keuken nu!

U maakt uw keuken exclusief

Uw nieuwe keuken maakt u gemakkelijk exclusief. Allereerst de opstelling: u kunt natuurlijk kiezen voor een U-vormige of L-vormige keuken, maar met een kookeiland of schiereiland is de vorm al een stuk specialer. Met een helder witte of matzwarte kleur maakt u de keuken extra chique, maar ook materialen als massief hout en natuurstenen werkbladen dragen hieraan bij. Met één of meerdere apothekerskastjes, geïntegreerde apparatuur van A-merken en veel werkruimte heeft u gegarandeerd een exclusieve keuken.

Ontwerp op maat voor uw exclusieve keuken

Zoals gezegd is elke door ons ontworpen keuken exclusief. Daarvoor houden we rekening met uw wensen, de ruimte waar uw nieuwe keuken moet komen en natuurlijk uw budget. U krijgt van ons een passend advies en dito ontwerp voor uw keuken. En welke stijl u ook kiest, zoals modern, landelijk, design of anders: u heeft het voor het kiezen! Zo kunnen wij maatwerk leveren waar u dagelijks plezier van heeft. 

Professionele keukenmontage

Wij houden niet op bij het ontwerp van uw exclusieve keuken. Onze vakkundige montagedienst zorgt ervoor dat uw oude keuken wordt verwijderd, leidingen worden verlegd en tegels en stucwerk opnieuw worden gedaan. Een totaalservice die wij al ruim twintig jaar bieden en niet meer dan normaal vinden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken volledig kookklaar wordt opgeleverd. Zo wordt u volledig begeleid bij het kopen én realiseren van uw keuken!

Kom langs in onze showroom in Kapelle 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in exclusieve keukens? Aarzel niet en breng een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle. Onze adviseurs ontvangen u graag met een kop koffie en een goed keukenadvies. In een persoonlijk adviesgesprek worden de mogelijkheden van uw exclusieve keuken doorgenomen. Zo ligt uw nieuwe keuken binnen handbereik! Kom langs of neem vooraf contact met ons op