Skip Navigation Links
WiFi-bedienbare koffiemachine

WiFi-bedienbare koffiemachine

Een playlist voor de eerste WiFi-bedienbare koffiemachine van Siemens


Volautomatische koffiemachines staan als geen ander huishoudelijk apparaat voor een kosmopolitische levensstijl en dus de uitzonderlijke dingen in het leven. Dat is nu meer dan ooit het geval met de eerste WiFi-bedienbare inbouwkoffiemachine van Siemens. Dankzij de coffeePlaylist staat de machine niet alleen garant voor heerlijke koffie, maar ook voor entertainment en avontuur. Met coffeeWorld, koffiekennis en koffierecepten haalt de volautomaat de internationale koffiecultuur in huis. Basisfuncties als bediening op afstand bieden de gebruiker tevens een hoge mate van zekerheid. Mobiele herinneringsfuncties en diagnose op afstand door de klantenservice maken het gebruik eenvoudiger dan ooit tevoren.

Een extra sterke ristretto, een grote cappuccino met heerlijk melkschuim, twee normale caffè crema en ga zo maar door. Als er veel gasten op de koffie komen, kan de voorbereiding erg intensief zijn, vooral als ze allemaal andere wensen hebben. Dankzij de WiFi-bedienbare inbouwkoffiemachine van Siemens kan de gastheer of -vrouw nu alle bestellingen en speciale verzoeken op een mobiel apparaat opnemen en een koffiezetlijst samenstellen. De Home Connect-app stuurt deze lijst naar de iQ700, die het ene na het andere kopje bereidt.

Dit is niet alleen erg handig, maar ook een fantastische manier om gasten te vermaken. Vooral in een tijd waarin 24 procent van 16- tot 35-jarigen de keuken als een gezellige plek en de setting voor sociale activiteiten ziet.

Overal ter wereld thuis


De coffeeWorld-functie biedt nog meer digitaal entertainmentplezier met een selectie van 19 nieuwe internationale koffiespecialiteiten. Kies een variant, bijvoorbeeld een Australian flat white of koffie verkeerd, stuur het verzoek naar de koffiemachine en laat de koffie automatisch tot in perfectie bereiden. Het beste aan deze functie is dat de koffiekeuze op het apparaat overzichtelijk blijft, aangezien de functie uitsluitend op de Home Connect-app beschikbaar is. 69 procent van de Duitsers vindt een eenvoudig, simplistisch design immers onmisbaar als het om huishoudelijke apparaten gaat.2 De app voorziet bovendien in koffiekennis, en zoete en kruidige koffierecepten. Alle bereidingsinstellingen kunnen, net als de recepten voor de iQ700-ovens, vanuit de app naar het apparaat worden gestuurd.

Koffie op maat


De koffiemachine kan natuurlijk ook direct via het apparaat worden bediend.?Door de draaiknop licht aan te raken, kunnen gebruikers op het touchscreen de gewenste variant selecteren. Eén simpele druk is al voldoende – vervolgens wordt zelfs koffie met melkschuim automatisch bereid; het melkcompartiment is verborgen achter de strakke symmetrische voorzijde. De iQ700 kan zelfs twee kopjes tegelijkertijd bereiden dankzij de oneTouch DoubleCup-functie. Ook speciale smaakvoorkeuren zijn geen probleem voor het hightech-apparaat. Liefhebbers van extra sterke koffie komen aan hun trekken met aromaDouble Shot. Zowel de koffietemperatuur als het vulniveau van de kopjes en glazen kunnen met de individualCup Volume-functie worden aangepast. De perfecte instelling gevonden? Sla deze dan op met myCoffee. Deze functie bewaart maximaal acht koffievoorkeuren met bijbehorende namen.

Koffie-expertise van Siemens


Alle koffie-expertise van Siemens is te vinden achter het minimalistische design van zwart glas met horizontale elementen van rvs en chroom. Een geavanceerd samenspel van verschillende hightech-systemen met intelligente sensoren garandeert een professionele bereiding. De maler past zich automatisch aan elke boonsoort aan dankzij het coffeeSensor-systeem. Het sensoFlow-systeem zorgt daarnaast voor een optimaal zetproces. De sensoren handhaven de temperatuur gedurende het hele proces op een optimaal niveau van 90 tot 95 °C. Samen met het aromaPressure- systeem, dat ervoor zorgt dat de koffie perfect wordt aangedrukt, is een optimale smaak gegarandeerd. De iQ700 spoelt alle leidingen na elke kop door voor onberispelijke hygiëne, terwijl het melksysteem elke keer met stoom wordt gereinigd.

App als servicecentrum


En dan nu terug naar de Home Connect-app: deze biedt gebruikers een complete serviceoplossing met bediening op afstand. Alle basisinstellingen, zoals de waterhardheid, kunnen eenvoudig vanaf de bank worden uitgevoerd. In de app zijn ook digitale gebruiksinstructies en tips & tricks beschikbaar. Eventuele accessoires en reserveonderdelen kunnen meteen worden besteld dankzij een directe verbinding met de online shop waar de relevante productgegevens al bekend zijn. Foutcodes worden tot slot via het netwerk gedecodeerd.
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Feestelijke recepten voor de feestdagen
Feestelijke recepten voor de feestdagen
  • vrijdag 10 nov 2023
Het kiezen van een ideale keukenopstelling voor in uw woning
Het kiezen van een ideale keukenopstelling voor in uw woning
  • dinsdag 10 okt 2023
Bespaar energie in uw keuken met deze slimme tips
Bespaar energie in uw keuken met deze slimme tips
  • zondag 10 sep 2023
De stappen voor het onderwerpen van uw droomkeuken op maat
De stappen voor het onderwerpen van uw droomkeuken op maat
  • donderdag 10 aug 2023