Skip Navigation Links
Uw keuken renoveren en opknappen

Uw keuken renoveren en opknappen

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken, maar wilt u niet een volledig nieuwe keuken aanschaffen? Knap uw keuken op met keukenrenovatie! Bij SSK Keukenstudio in Kapelle vertellen wij u er graag meer over.

Kan uw keuken een opknapbeurt gebruiken? U hoeft in dit geval niet uw gehele keuken te slopen en een nieuwe keuken te installeren. Er zijn namelijk voldoende andere opties om uw oude keuken te veranderen en hierbij niet teveel geld uit te geven. Benieuwd welke opties u heeft? SSK Keukenstudio vertelt u graag hoe u uw keuken kunt opknappen.

Doe volop inspiratie op

Wanneer u uw keuken wilt opknappen, dan is het belangrijk om eerst inspiratie op te doen. Want wat zou u aan uw keuken willen veranderen? Wilt u de keuken voorzien van nieuwe apparatuur, van een nieuw aanrechtblad of wilt u uw keuken voorzien van een andere achterwand of kleur? Bekijk verschillende voorbeeldkeukens en doe inspiratie op in keukeninspiratieboeken of op socialmediakanalen als Pinterest.

Ander werkblad

Een relatief gemakkelijke manier om uw keuken op te knappen, is door een nieuw werkblad te plaatsen. Met een nieuw aanrechtblad geeft u uw keuken een moderne en frisse uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een werkblad van kunststof, natuursteen, beton of hout.

Moderne apparatuur

Een andere mogelijkheid is het vervangen van de apparatuur in uw keuken. Pak het rigoureus aan en verander alle apparaten in één keer, of vervang enkele elementen. Maak bijvoorbeeld uw keuze voor een nieuwe oven, magnetron, vaatwasser, koelkast of vrieskist.

Frisse kleur

U kunt uiteraard ook de kleur van uw keuken veranderen. Heeft u altijd een witte keuken gehad, maar wilt u het eens over een andere boeg gooien? Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanpassen van de kleur in uw keuken. Verf de achterwand is een frisse nieuwe kleur, leg andere vloerbedekking in de keuken of geef uw keukenkastjes een andere kleurtint. Plaats bijvoorbeeld nieuwe fronten op uw bestaande kasten.

Vervang tegelwerk

Heeft uw keuken sinds jaar en dag dezelfde tegeltjes? Vervang al het tegelwerk, bijvoorbeeld door tegels met een nieuwe vorm, mooie print of glanzende afwerking. Dit levert een heel andere uitstraling op! Uiteraard kunt u het tegelwerk ook vervangen door traditioneel stucwerk of betonstuc. Dit is in iedere kleur te verven.

Renoveer uw keuken met SSK Keukenstudio

Wilt u uw keuken met relatief kleine aanpassingen een heel andere uitstraling geven? Bij SSK Keukenstudio kunnen wij uw bestaande keuken renoveren. Met nieuwe keukenkastjes, keukenblad of keukendeurtjes heeft u meestal in één dag weer een compleet vernieuwde keuken, maar dan zonder grote investeringen. Vraag de keukenadviseurs van SSK Keukenstudio naar de mogelijkheden!

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024