Skip Navigation Links
Siemens IQ700 inbouwapparatuur

Siemens IQ700 inbouwapparatuur

De nieuwe reeks iQ700 inbouwapparaten van Siemens verrassen met ongekende innovaties.

EENVOUDIG KOKEN. Het gewenste gerecht uitkiezen en wachten. Met de functie cookControl gaat alles automatisch en verkrijgt u een perfect resultaat.

Intelligente functies en technische 'lekkernijen'. Dat is in het kort de huidige serie iQ700 inbouwapparaten van Siemens. En in het 'lang'? Alle apparatuur uit de serie kan perfect met elkaar gecombineerd worden. Dankzij de strakke belijning maakt het niet uit of de apparaten naast of boven elkaar ingebouwd worden. De inbouwovens en -vaatwassers beschikken over de interface Home Connect. Die kan met de Siemens Home Connect app via het internet worden aangestuurd. Real-time en zelfs van onderweg. De nieuwe serie iQ700 omvat het volledige spectrum aan inbouwapparaten: ovens, stoomovens, koffieautomaten, strakke afzuigkappen accessoires en vaatwassers. Op de vaatwassers na zijn alle toestellen ook in een compacte uitvoering voor nissen van 45 cm beschikbaar. Bovendien omvat het aanbod nog een hoogwaardige 'White Edition'.

De ovens in de serie onderscheiden zich door het grote aantal automatische programma's. De uitrusting is indrukwekkend en zeer compleet met verschillende programma's en hulpfuncties en laat niets te wensen over. Bijzonder praktisch is de functie coolStart. Daarmee is het mogelijk om zelfs ingevroren levensmiddelen snel en zonder voorverwarmen klaar te maken — wat bijzonder veel tijd spaart. De magnetron en de pyrolyse worden ook als combinatiemogelijkheid aangeboden. Afhankelijk van het model zijn er verschillende verlichtingstypes: van de standaard halogeenverlichting tot een led-verlichting van de verschillende niveaus. U hebt echter altijd een goed zicht op de binnenkant van uw oven.

De buitengewone keukenervaring

Het nieuwe design iQ700 inbouwapparatuur.

Een buitengewoon design. Siemens zet een nieuwe standaard in inbouwapparatuur. De nieuwe iQ700 ovens en inbouwapparaten combineren innovatieve techniek en een modern design. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd. Altijd een prachtig resultaat!

Smaak heeft exact de tijd nodig die je hebt. Het is heel eenvoudig om twee keer zo snel te zijn, één druk op de knop is voldoende. Door naast de gebruikelijke manier van verwarmen ook de geïntegreerde magnetron te gebruiken, kan de bereiding van gerechten worden versneld, zonder dat dat ten koste gaat van de perfecte kwaliteit die mag worden verwacht. Er wordt tot wel 50% van de tijd bespaard, die kan worden besteed aan andere dingen. En met de varioSpeed oven met pulseSteam-functie worden de gerechten prefect krokant en sappig.

Siemens. The future moving in. 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024