Skip Navigation Links
Renovatietips door SSK’

Renovatietips door SSK’

De keukenrenovatietips van SKK-Keukenstudio

Is uw keuken toe aan een upgrade of heeft u net een nieuw huis gekocht maar valt de keuken niet helemaal in de smaak? Dan is renoveren een goede optie. Een renovatie kan spannend en een overweldigend proces zijn. Bij SSK-Keukenstudio staan we voor u klaar om u bij elke stap in het proces te begeleiden. We delen in deze blog de voordelen van renoveren.

 

Vriendelijker voor de portemonnee

Een renovatie is ideaal wanneer u de uitstraling van uw keuken wilt vernieuwen, maar zonder daarvoor meteen een nieuwe keuken aan te hoeven schaffen. Met een nieuw keukenblad en keukenfronten ziet uw keuken er weer als nieuw uit.

 

Maak een plan

Voordat u begint met het slopen en verbouwen van uw keuken is het verstandig om een plan te maken. Wat wilt u veranderen aan de keuken? Denk na over de indeling, opslagruimte, apparatuur en de afwerking. Met een goed plan zal de renovatie soepel verlopen.

 

De juiste materialen

Bij het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen in uw keuken is het belangrijk om niet alleen naar de uitstraling te kijken. Denk ook aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. Hoogwaardige materialen zijn beter bestand tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken. Kies een stijl die past bij uw persoonlijkheid.

 

Vergeet de details niet

De aandacht voor detail maakt het verschil in een gerenoveerde keuken. Denk na over praktische details zoals verlichting en opbergruimte, maar ook over decoratieve details. Tegels, kraanwerk en achterwanden kunnen een groot verschil maken. Het zijn de kleine details die uw keuken tot leven brengen.

 

Werk met professionals

Een keukenrenovatie kan een complex project zijn. Het vraagt deskundigheid en ervaring. Werk daarom samen met een professioneel team van ontwerpers, aannemers en installateurs om te zorgen dat de renovatie soepel verloopt. Bij SSK-Keukenstudio hebben we een ervaren team van vakmensen die voor u klaarstaan van ontwerp tot installatie.

 

Geen hak- en breekwerk

Bij het renoveren van een keuken gebruiken we de bestaande keuken. Dat heeft als voordeel dat u een ‘nieuwe’ keuken krijgt, maar dan zonder hak- en breekwerk. Onze vakkundige keukenmonteurs zorgen voor een perfecte afwerking. Vaak kunt u binnen één dag al genieten van de nieuwe keuken.

 

Kom langs bij SSK-Keukenstudio!

Bij SSK-Keukenstudio hebben we de expertise en het vakmanschap om je droomkeuken te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze keukenshowroom voor persoonlijk advies en inspiratie.
 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024