Skip Navigation Links
Personaliseer uw keuken met de juiste keukenstijl

Personaliseer uw keuken met de juiste keukenstijl

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen, maar weet u niet goed wat voor een stijl u moet kiezen? Keukens zijn er in tal van stijlen, zoals keukens met een landelijke, designvolle of moderne uitstraling. Lees op de blog van SSK Keukenstudio meer over de mogelijkheden. 

Keukens zijn er niet alleen in verschillende kleuren, materialen en vormen: ze worden ook ingedeeld op stijl. Keukens zijn onder te verdelen in landelijke keukens, moderne keukens, tijdloze keukens, houten keukens, design keukens, greeploze keukens, luxe keukens en hoogglans keukens. 

Populaire keukenstijlen

Wat houden deze verschillende keukens precies in? Lees hier een beschrijving van de meest voorkomende en meest populaire keukenstijlen. 

Landelijke keukens

Een landelijke keuken heeft een robuust uiterlijk, maar is toch gezellig. Bij keukenfronten in deze stijl wordt meestal gebruikgemaakt van kaderdeuren: dit geeft de keuken een nostalgisch uiterlijk. Deze uitstraling wordt compleet gemaakt door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, marmer, composiet en granito. De landelijke keuken kan bovendien voorzien worden van een vrijstaand fornuis en een omvangrijke stenen wastafel. 

Moderne keukens

Houdt u van een keuken met strakke lijnen, een gladde afwerking en nieuwe materialen? Dan gaat uw hart uit naar een moderne keuken. Moderne keukens zijn minimalistisch en hebben weinig ronde vormen. De veelal strakke fronten of deuren met groef worden voorzien van eigentijdse kleuren of moderne houtrepro's, waardoor deze keukens een eigentijdse uitstraling krijgen.

 

Design keukens

Design keukens zijn stijlvolle keukens die zich kenmerken door strakke lijnen, glanzende oppervlakten en opvallende verlichting. Maar ook: strakke keukenfronten met geen of slechts een kleine groef. Om het geheel compleet te maken, zijn bij een design keuken hoogglanslak, zijdeglans- of structuurlak bij uitstek geschikt als afwerking.

Showroom met keukens in diverse stijlen

Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio in de Zeeuwse plaats Kapelle en bekijk alle voorkomende keukenstijlen. In onze showroom hebben wij een ruim aanbod met voorbeeldkeukens. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de keukenstijlen én over het plaatsen van een bepaalde keukenstijl in uw woninginrichting. Wij hebben veel kennis van woninginrichting en adviseren u daarom een keuken die past in het geheel. 

Plan uw adviesgesprek

Meer weten? Bezoek onze showroom of neem vooraf contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer en plannen indien gewenst een adviesgesprek in. Graag tot ziens! 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024