Skip Navigation Links
Pelgrim combi-stoomoven

Pelgrim combi-stoomoven

Veelzijdige combi-stoomoven maakt de Mooi Samen-lijn van Pelgrim extra mooi

De keuken van tegenwoordig is alles perfect op elkaar gestemd. Niet alleen functioneel, maar ook visueel met een ogend lijnenspel. Pelgrim - maker van mooie, makkelijk  te bedienen en duurzame keukenapparatuur - trekt deze trend door met Mooi Samen: een serie prachtige (stoom) s en (combi)magnetrons met bijpassende koffiemachine en lades. In het jaar dat Pelgrim 95 jaar bestaat, zien we vooral de stoomoven snel terrein winnen. Deze multifunctionele (eigenlijk twee apparaten in één) speelt helemaal in op de trend om gezond eten te bereiden. 

Al na een eeuw lang speelt Pelgrim een belangrijke rol in vele Nederlandse keukens.  En tijdens die rijke historie is het oer-Hollandse merk ook altijd blijven innoveren. Elke dag weer zoekt Pelgrim naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Met maar één ding voor ogen: een mooi product voor de consument én voor de dealer. Iets wat bij de Mooi Samen-lijn uitstekend is gelukt. 

PRECIES WAT DE CONSUMENT WIL 

De succesvolle Mooi Samen-lijn is geheel in eigen huis ontwikkeld. De expertise van Pelgrim en de wensen van klanten vallen hier dan ook letterlijk... mooi samen! Wat klanten willen wordt duidelijk via een consumentenpanel. Zo bleek dat de panelleden ruimte belangrijk vinden. Als reactie hierop is in de combi-stoomoven de waterbak achter het display geplaatst. Hierdoor werd de inhoud vergroot naar 52 liter, met de meest gangbare stoomoppervlakte én speciaal ontwikkelde XXL stoomschalen. 

MOOI ÉN MAKKELIJK 

Vrijwel alle apparaten uit de Mooi Samen-lijn (in vlekvrij RVS of karakteristiek matzwart) zijn perfect met elkaar te combineren en bieden veel gemak. Vlekvrij RVS voorkomt vingerafdrukken en vlekken zijn minder zichtbaar. Alle Mooi Samen accessoires zijn uitwisselbaar. Dus geen losse bakplaten meer op het aanrecht en altijd een extra bakplaat bij de hand. Het Stoomschoon programma stoomt in ca. 30 minuten al het vuil los wat daarna makkelijk te verwijderen is met een doekje. 

BAKKEN IN FASES 

Uiteraard is ook de combi-stoomoven in de Mooi Samen-lijn voorzien van al dit comfort. Maar de mooiste innovatie is misschien wel het 'fasebakken'. Daarmee kan een gerecht in fases worden bereid, waarbij elke fase een stap toevoegt aan het bakproces. Stel het programma bij een mooi stukje vlees bijvoorbeeld eens zo in: eerst de bovenkant grillen, dan garen in de heteluchtoven en ten slotte nagaren met stoom. Malser en krokanter kan het resultaat niet worden! 

VERGAANDE GARANTIE VAN VIJF OF ACHT JAAR 

Alle Pelgrim apparaten hebben standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar, ook de Mooi Samen-lijn. De mogelijkheid bestaat om deze garantie te verlengen met 3 of 5 jaar. Wie in één koop tot en met drie inbouw en/of vrijstaande apparaten (excl. combi-magnetrons uit het vrijstaande assortiment) aankoopt, ontvangt na registratie op www.pelgrim.nl vijf jaar garantie. Bij vier of meer inbouwapparaten is dit maar liefst acht jaar garantie*
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
  • vrijdag 10 jun 2022
De mogelijkheden van de bijkeuken
De mogelijkheden van de bijkeuken
  • maandag 23 mei 2022
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
  • vrijdag 22 apr 2022
Zo maak u de keuken lenteklaar
Zo maak u de keuken lenteklaar
  • zondag 13 mrt 2022