Skip Navigation Links
Ontwerp uw ideale keuken

Ontwerp uw ideale keuken

Toe aan een nieuwe keuken, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwbouwwoning bent getrokken en de keuken van meet af aan opgebouwd moet worden? Of heeft u al jaren dezelfde keuken en wilt u deze volledig vernieuwen? Ontwerp uw keuken met behulp van SSK Keukenstudio! 

SSK Keukenstudio is een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende keukens: in onze keukenshowroom vindt u een ruime collectie met keukens: van landelijke keukens met houten panelen en sierlijke vormen tot stijlvolle designkeukens van Keller. Daarnaast beschikken wij over keukens die zijn voorzien van moderne elementen, zoals RVS, greeploze kasten en usb-aansluitingen. U vindt altijd een keuken die past bij uw smaak, woninginrichting én portemonnee.

Doe inspiratie op in onze showroom

Breng een bezoek aan onze keukenshowroom en onze verkoopadviseurs leiden u graag rond. Wij tonen u tal van keukens en lichten de mogelijkheden aan u toe. Vervolgens gaan wij met u om tafel om uw wensen te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke keuken of een keuken met een moderne uitstraling? Gaat uw hart sneller kloppen van houten keukens of van keukens met hoogglans? En welke apparatuur wilt u in uw keuken verwerken? Naast al deze vragen willen onze keukenadviseurs weten hoe uw huidige keuken eruit ziet. Indien nodig brengen wij een huisbezoek om de ruimte te beoordelen. Welke mogelijkheden en onmogelijkheden biedt de ruimte?

Keukenontwerp op maat 

Hebben wij uw wensen geïnventariseerd en weten wij welke mogelijkheden uw huidige keukenruimte biedt, dan gaan wij aan de slag met een ontwerp op maat. In een 3D-ontwerpprogramma maken wij een fotorealistisch ontwerp, waarin u exact ziet hoe uw droomkeuken eruit gaat zien. Onze adviseurs bespreken het ontwerp met u en voeren indien gewenst enkele aanpassingen door. Voldoet het ontwerp en de offerte aan uw verwachtingen, dan zullen wij de gewenste keuken, apparatuur en accessoires bestellen en gaan wij over op de realisatie. Hierbij werken we samen met ervaren en deskundige monteurs die een hoogwaardige afwerking en een klantgerichte service nastreven.

Breng een bezoek aan SSK Keukens

Wilt u een nieuwe keuken ontwerpen? Breng een bezoek aan de showroom van SSK Keukens. Wij ontvangen u met een kop koffie en zullen uw keukenwensen met u bespreken. Ook kunt u vrijblijvend het keukenboek van SSK Keukenstudio aanvragen. Hierin vindt u ruim 80 pagina’s met keukeninspiratie, zodat u ideeën kunt opdoen en uw droomkeuken kunt vormgeven.
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022