Skip Navigation Links
Een droomkeuken tegen een droomprijs: showroomkeukens

Ontdek onze showroomkeukens

Een keuken is lang niet meer alleen een plek om te koken. Het is een plek om samen te zijn, te genieten en te creëren. De keuken wordt daarom ook wel het hart van het huis genoemd. Wie al eens een nieuwe keuken heeft aangeschaft weet: dit is kostbaar. Maar wij hebben leuke opties voor de kleinere portemonnee, namelijk showroomkeukens. 

Bij SSK Keukenstudio hebben wij het hele jaar door een ruim aanbod showroomkeukens tegen een lagere prijs. Hoe dat komt? Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd en voorzien van nieuwe modelkeukens. De keukens die dan uit de showroom verdwijnen, gaan wij uiteraard niet zomaar bij het grof vuil zetten. Deze verkopen wij tegen een lagere prijs, zodat ook mensen met een kleinere beurs kunnen genieten van een prachtige nieuwe keuken. Het aanschaffen van een showroomkeuken kent vele voordelen. Hieronder hebben wij de belangrijkste voor u op een rij gezet: 

Lage prijs, groot plezier

Doordat de keukens uit onze showroom er vaak een aantal maanden hebben gestaan, zijn ze niet meer splinternieuw. Dit betekent echter niet dat ze niet nog steeds prachtig zijn, want zeg nu zelf: wie doet een nieuwe keuken na een aantal maanden al weg? De keukens hebben hooguit wat kleine gebruikerssporen opgelopen en hierdoor kunnen wij de keukens aan u verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Snelle levering

De keuken die u uit onze showroom koopt, hoeft niet meer besteld te worden of op maat te worden gemaakt. Hierdoor kan de keuken vaak binnen een korte tijd worden geleverd en gemonteerd en zo geniet u snel van uw nieuwe keuken. Handig voor wie niet langer meer kan wachten op een nieuwe keuken!

Showroomkeuken op maat 

Een showroomkeuken is qua afmetingen en indeling niet te veranderen. Echter kunt u er door middel van een aantal kleine veranderingen wel voor zorgen dat de keuken nog beter aansluit bij uw ruimte en uw wensen. Zo kunnen wij altijd kijken wat de mogelijkheden zijn voor het verkleinen van de showroomkeuken. Daarnaast kunt u ook zelf extra onderdelen bestellen of bijvoorbeeld de greepjes veranderen. Zo maakt u met wat kleine aanpassingen de keuken helemaal passend bij u. 

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een showroomkeuken? 

Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om in te schatten waar u op moet letten bij de aanschaf van een showroomkeuken. Daarom hebben wij een aantal tips voor u:

- De afmetingen. Neem altijd een meetlint mee naar de showroom, zodat u precies kunt nagaan of de showroomkeuken die u wilt kopen ook echt in de ruimte bij u thuis zal passen. Vergeet niet vooraf thuis de maten op te meten!

- Let op eventuele krassen en oneffenheden. Zoals eerder benoemd, kunnen er kleine gebruikerssporen voorkomen op de keuken. Kijk hier tijdens uw bezoek aan de showroom goed naar, zodat u kunt beslissen of dit voor u acceptabel is. 

- De apparaten. Doordat een showroomkeuken precies zo wordt geleverd als hij in de showroom opgesteld staat, komen de apparaten daar ook bij. Kijk dus goed of de keuken is voorzien van alle apparatuur die u wilt en bespreek zo nodig de mogelijkheden om deze apparaten te veranderen. 

Bent u geïnteresseerd in een (showroom)keuken? Kom dan langs in onze showroom, dan leiden onze keukenadviseurs u rond en nemen uw wensen met u door. Graag tot ziens! 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024