Skip Navigation Links
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken

Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken

Deze trend is al een hele tijd niet meer weg te denken uit keukenland. Zeker voor huishoudens met kinderen is het een must-have: een fingerprint proof keuken. Wie een greeploze (donkere) keuken heeft. weet: vingerafdrukken, overal, altijd. En daar is dus een oplossing voor. Lees snel verder!

Laten we gelijk beginnen met misschien wel de meest gestelde vraag op het gebied van anti fingerprint keukens. Werkt dat? Ja dit werkt. Echt. De keukenfronten worden namelijk voorzien van een speciale anti fingerprint coating. Deze coating zorgt ervoor dat er geen vette vingers op de deurtjes en kastjes van uw keuken meer te zien zijn. Daarnaast zorgt de coating er ook voor dat de deuren heel gemakkelijk schoon te vegen zijn met een natte doek, mocht er toch eens wat vuil op komen. 

Is een anti fingerprint coating echt nodig? 

Ja en nee. Het is uiteraard nooit een must, maar het is wel ontzettend handig voor wie niet continu met een poetsdoek in de weer wil zijn. Daarnaast zullen de vette vingers op de keukenkastjes en -lades er op den duur voor zorgen dat het moeilijk schoon te krijgen is. Onze huid wordt namelijk door een vettig laagje beschermt tegen invloeden van buitenaf. Die bescherming is fijn, maar zorgt ook voor de vingerafdrukken. Hier kan dus geen handen wassen tegenop. Een fingerprint coating is dus dé oplossing. 

Voor welke keukens is een anti fingerprint coating geschikt?

De coating die zorgt dat vingerafdrukken niet langer uw keukenkastjes teisteren is voor veel keukens een oplossing. We zien dat deze voornamelijk wordt ingezet op donkere keukens in een matte afwerking. Kiest u bijvoorbeeld voor een greeploze, matzwarte keuken, dan is de kans heel groot dat er binnen de kortste keren vingerafdrukken op de kastjes en lades zitten. Met een anti fingerprint coating is dit niet langer het geval. Uw keukenkastjes blijven langer schoon en dit geeft uw keuken nét even iets meer uitstraling dan keukenkastjes vol vette vingers. 

Meer informatie over de anti fingerprint coating? 

Staat bij u een nieuwe keuken op de planning en gaat u kiezen voor een donkere, matte en greeploze keuken? Dan is een anti fingerprint coating het overwegen waard. Zeker wanneer er bij u in huis kleine kinderen rondlopen. SSK Keukenstudio helpt u bij het samenstellen van uw droomkeuken, met óf zonder anti fingerprint coating! Kom langs in onze winkel in Kapelle of neem contact op met onze adviseurs voor een afspraak. 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022