Skip Navigation Links
Natalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK KeukenstudioNatalie van Dijke en haar man over SSK Keukenstudio

Natalie van Dijke en haar man over SSK Keukenstudio

Natalie van Dijke woont samen met haar man in Vlissingen. Zij hebben in het weekend vaak hun studerende zoon over de vloer. Vanwege een verhuizing naar een nieuwbouwhuis begon de zoektocht naar een nieuwe keuken. Twee jaar eerder heeft de familie ook al een keuken gekocht bij SSK Keukenstudio. Door de extra goede service en het familiaire gevoel wisten ze daarom direct dat ze ook deze keuken weer bij SSK Keukenstudio wilde kopen. “SSK Keukenstudio is gewoon een klein familiebedrijf met de service van een enorm groot bedrijf.”

Geschrokken reacties toen de familie Van Dijke weer binnenstapte 

Omdat Natalie en haar man een nieuwbouwhuis hadden gekocht, was het ook tijd voor een nieuwe keuken. Natalie: “We hadden wel wat eisen aan ons nieuwe huis. Onze aannemer had een andere keukenspecialist ingeschakeld. Deze had ook mooie dingen, maar het was lastig te visualiseren. Door onze vorige ervaring wisten we eigenlijk al snel dat we weer terug naar SSK Keukenstudio moesten gaan. Het voelt daar ook een stuk meer familiair. Doordat wij twee jaar geleden ook al een nieuwe keuken hadden gekocht, schrokken ze toen wij binnen zo’n korte tijd wéér de showroom binnenstapten. Toen wij aangaven dat we gingen verhuizen wilde ze ons ook weer meteen helpen met het vinden van onze nieuwe keuken.”

Een strakke, rechte keuken met kookeiland

Natalie en haar man zijn voor de keuken in hun nieuwbouwhuis gegaan voor een échte strakke, moderne keuken. “Wij hebben gekozen voor twee kleuren in onze nieuwe keuken. Wij hebben een zwarte wand en kastenwand. Ook hebben we een kookeiland met clay kleurige frontjes. Eigenlijk bijna tegen het wit aan. Onze keuken is vooral lekker groot. Zo is ons kookeiland 1,20 bij 2,70 meter. Voor ons aanrechtblad hebben wij gekozen voor een keramisch blad met eigenlijk alle kleuren van de regenboog erin verwerkt. Vooral de kleuren brons, koper en bruin springen eruit. De keuze voor dit blad kwam eigenlijk door onze gemarmerde vloer. Daar staat dit het beste bij. De rechte keuken staat tegen een zwarte wand. In het aanrechtblad zit het spoelgedeelte verwerkt. Ons kookeiland met het kookgedeelte en een barretje staan hier recht tegenover. De vloer en de keuken zijn toch wel écht de eyecatchers in ons huis.”

Bij SSK Keukenstudio maken ze van niets juist iets in een korte tijd

Over de service van SSK Keukenstudio is Natalie meer dan tevreden. “Ze hebben ons echt met alles geholpen. Het enige wat wij moesten doen is de kleur uitkiezen en vertellen wat ons budget was. Wij ontvingen onze offerte terwijl wij op vakantie waren in Italië en eigenlijk waren we meteen verkocht. Mijn man had direct gebeld en gezegd dat alles geregeld kon worden. De plaatsing ging redelijk snel, maar doordat wij een natuurstenen vloer hadden duurde het wat langer. Deze moest namelijk eerst gelegd worden voordat de keuken geplaatst kon worden. Tussen het inmeten en de plaatsing zaten ongeveer drie maanden. We hadden alles voor onze vakantie al uitgezocht dus de keuken was al ontworpen. Wat ook fijn is bij SSK Keukenstudio is dat de directeur zelf bij ons kwam meten en direct checkte of alle elektra aanwezig is.” Aldus Natalie. 

Er valt niks te zeuren of te zeveren aan de service van SSK Keukenstudio

Natalie: “Er valt écht niks te zeuren of te zeveren over de service van SSK Keukenstudio. Wij zijn ook ontzettend blij met onze keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is zo waanzinnig goed. Daarnaast werd ook over alles meegedacht. Zo verlies ik soms wat kracht in mijn handen en hebben ze meegekeken naar een kookplaat die geschikt is voor mijn situatie. Maar niet alleen daar werd over nagedacht. Ook met de inrichting werd meegekeken. Zo keken de experts ook  naar de zoninval en waar onze kookplaat het beste tot zijn recht kwam. Naast dat ze met alles meedenken, denken ze vooral ook goed over alles na. Het zegt ook wel genoeg dat wij binnen twee jaar tijd twee keukens bij SSK Keukenstudio hebben gekocht.”

Slimme apparaten voor in de keuken

Voor de keukenapparatuur heeft SSK Keukenstudio de familie geholpen met slimme apparaten. Zo is de keuken voorzien van de NEFF’s Hide & Slide combi-oven. Hierbij verdwijnt de deur onder de oven met een ergonomische handgreep. Dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak. “Dit is ook een stuk makkelijker voor mijn gezondheid. En omdat ik zelf niet zo lang ben, is de apparatuur op de juiste hoogte geplaatst. Daarnaast hebben we ook een slimme vaatwasser waar je via een app over de voortgang van het programma op de hoogte wordt gehouden. Echt ideaal. Zelfs als ik over twaalf uur de vaatwasser aan wil zetten kan dit geregeld worden via de app. Daarnaast hebben we nog een speciale kookplaat van Novy.” Vertelt Natalie.

De beste service van SSK Keukenstudio

Een beter keukenspecialist hadden Natalie en haar man niet kunnen hebben. Zo zijn de keukens van SSK Keukenspecialist geschikt voor ieder budget. Natalie: “SSK Keukenstudio is een bedrijf voor ieder budget. Van keukens die rond de vijftig en zestig duizend kosten tot keukens inclusief apparatuur van onder de tienduizend euro. Wij hebben na onze aankoop ook nog niet één keer gedacht dat we ergens een verkeerde keuze gemaakt hebben. Over alles is namelijk zó goed nagedacht. Twee jaar geleden ook al een geweldige keuken gekocht en deze is nu nóg mooier. Wij vinden SSK Keukenstudio zo’n leuk bedrijf met iedere keer weer een fijn ontvangst. Daarnaast straalt SSK Keukenstudio ook een rust uit. Ze sturen je zelf een bericht en houden zich aan de afspraken. Van de snelle bezorging tot aan de kwaliteit. Wij hebben er niets op aan te merken.”

 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Schoonmaaktips voor de keuken
Schoonmaaktips voor de keuken
  • woensdag 10 jul 2024
Renovatietips door SSK’
Renovatietips door SSK’
  • maandag 10 jun 2024
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024