Skip Navigation Links
Miele koffieautomaat

Miele koffieautomaat

Met de huidige modellen presenteert Miele ondertussen de vierde generatie van inbouwkoffieautomaten met bonenmaal-systeem. Die nieuwe generatie biedt tal van nieuwe mogelijkheden. De functie `OneTouch for Two' bijvoorbeeld maakt het mogelijk om gelijktijdig twee heerlijke koffiespecialiteiten te bereiden. Leuk voor uw gasten wanneer meerdere kopjes opgediend moeten worden, want met de `OneTouch for Two' gaat dat nu duidelijk sneller. Heel praktisch is ook de unieke CupSensor, die voorzien is in het topmodel van de nieuwe 6000-serie. Met de CupSensor stelt de schenktuit zich automatisch in op de hoogte van het kopje of het glas. Zo vermijdt u koffie- en melkspetters. Bovendien behoudt de koffie zijn optimale temperatuur en is hij romig zoals het hoort. De schenktuit past zich ook bij alle koffiespecialiteiten met melk aan de variant in kwestie aan. Nadat het melkschuim in het kopje gelopen is, schuift de schenktuit een centimeter naar boven zodat er meer ruimte is voor de koffiebereiding. Het melkschuim komt dus niet in aanraking met de uitloop - een kwestie van zuiverheid.

Volautomatische inbouwkoffiemachine met Nespresso-systeem Miele heeft ook een capsuleapparaat in zijn aanbod. Dat werd eveneens aan het nieuwe design aangepast en verbeterd. Dit model is het enige toestel op de markt met een capsulemaga-zijn voor maar liefst vijf soorten en twintig capsules. Belang-rijke troeven zijn de eenvoudige reiniging en de `cappucinatore' om gemakkelijk melk te verwarmen en op te schuimen. Dankzij de compacte afmetingen past het model in tal van kasten op borsthoogte. 

www.miele.nl 
 
Toestelspecificaties — inbouwkoffieautomaat 
- Inbouwapparaat met M Touch-display voor nishoogtes van 45 cm hoog
- Specialiteiten: espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, caffè latte, warm water, warme melk, melkschuim
- Tweede koffiesoort in de vorm van poeder mogelijk
- Instel- en programmeermogelijkheden voor maalfijnheid, maalhoeveelheid, waterhoeveelheid, watertemperatuur, melkhoeveelheid, hoeveelheid melk-schuim, voorbrouwen
- Tot tien programmeerbare genietersprofielen
- "OneTouch for Two"-functie
- CupSensor
- Programmeerbare in- en uitschakeltijd
- Comfortabel reinigingsprogramma
- Vaste wateraansluiting 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Kranen en spoelbakken in goud of brons
Kranen en spoelbakken in goud of brons
  • woensdag 05 mei 2021
Eugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio
Eugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio
  • donderdag 29 apr 2021
Tips voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging
Tips voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging
  • dinsdag 23 mrt 2021
De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken
De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken
  • maandag 15 feb 2021