Skip Navigation Links
Maak kennis met innovaties in de keuken

Maak kennis met innovaties in de keuken

In de afgelopen jaren is er steeds meer mogelijk geworden wat betreft automatisering in huis. Neem bijvoorbeeld de keuken: hier zijn uiteenlopende innovaties voorhanden, waarmee het leven in de keuken slimmer, gemakkelijker én aangenamer wordt. SSK Keukenstudio zet enkele innovaties op een rij.

Keukenapparatuur op internet aansluiten

We kunnen niet meer leven zonder internet: dag en nacht zijn we online en staan we direct in verbinding met de rest van de wereld. Internet is echter ook niet meer weg te denken uit de keuken: zo is er apparatuur beschikbaar die van afstand bediend kan worden. Deze apparatuur staat met elkaar in verbinding en ze zijn op wifi aangesloten. Via een app kunt u de apparatuur met uw smartphone of tablet bedienen. Op deze techniek kunt u uiteenlopende apparaten aansluiten, zoals de koffiemachine, oven en vaatwasser.

Slimme koelkasten

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 2,4 miljard euro aan voedsel weggegooid. Dit is 8 tot 11% van het voedsel dat gekocht wordt en dit staat gelijk aan 50 kilo per persoon. In de meeste gevallen gaat het om producten die niet meer vers zijn, zoals groenten, fruit, zuivelproducten en vlees. Zonde, vinden wij. De oplossing? Er is nu een lijn met slimme koelkasten op de markt. Deze koelkasten beschikken over speciale versboxen, waardoor verse levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar blijven. 

Koken op inductie

Veiligheid voorop? Kies voor koken op inductie! In de loop der jaren heeft inductiekoken terrein gewonnen, want het is veilig, snel én gemakkelijk! Hoe gaat het in zijn werk? De inductiekookplaat beschikt over een magnetisch veld: dit veld wordt alleen in werking gesteld wanneer er een speciale inductiekookpan op de plaat wordt gezet. Haalt u de pan van de plaat, dan wordt deze weer koud. Bij sommige inductiekookplaten wordt bovendien gewerkt met flexibele kookzones. Deze zones passen zich automatisch aan de afmetingen van de pannen aan, zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. 

 

 

Keukeninnovaties bij SSK Keukenstudio

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige keuken die is voorzien van diverse innovaties en technische snufjes? Maak uw keuze voor SSK Keukenstudio, een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van de meest hoogwaardige keukens. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en vraag onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden! 

 Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022