Skip Navigation Links
Maak kennis met innovaties in de keuken

Maak kennis met innovaties in de keuken

In de afgelopen jaren is er steeds meer mogelijk geworden wat betreft automatisering in huis. Neem bijvoorbeeld de keuken: hier zijn uiteenlopende innovaties voorhanden, waarmee het leven in de keuken slimmer, gemakkelijker én aangenamer wordt. SSK Keukenstudio zet enkele innovaties op een rij.

Keukenapparatuur op internet aansluiten

We kunnen niet meer leven zonder internet: dag en nacht zijn we online en staan we direct in verbinding met de rest van de wereld. Internet is echter ook niet meer weg te denken uit de keuken: zo is er apparatuur beschikbaar die van afstand bediend kan worden. Deze apparatuur staat met elkaar in verbinding en ze zijn op wifi aangesloten. Via een app kunt u de apparatuur met uw smartphone of tablet bedienen. Op deze techniek kunt u uiteenlopende apparaten aansluiten, zoals de koffiemachine, oven en vaatwasser.

Slimme koelkasten

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 2,4 miljard euro aan voedsel weggegooid. Dit is 8 tot 11% van het voedsel dat gekocht wordt en dit staat gelijk aan 50 kilo per persoon. In de meeste gevallen gaat het om producten die niet meer vers zijn, zoals groenten, fruit, zuivelproducten en vlees. Zonde, vinden wij. De oplossing? Er is nu een lijn met slimme koelkasten op de markt. Deze koelkasten beschikken over speciale versboxen, waardoor verse levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar blijven. 

Koken op inductie

Veiligheid voorop? Kies voor koken op inductie! In de loop der jaren heeft inductiekoken terrein gewonnen, want het is veilig, snel én gemakkelijk! Hoe gaat het in zijn werk? De inductiekookplaat beschikt over een magnetisch veld: dit veld wordt alleen in werking gesteld wanneer er een speciale inductiekookpan op de plaat wordt gezet. Haalt u de pan van de plaat, dan wordt deze weer koud. Bij sommige inductiekookplaten wordt bovendien gewerkt met flexibele kookzones. Deze zones passen zich automatisch aan de afmetingen van de pannen aan, zodat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. 

 

 

Keukeninnovaties bij SSK Keukenstudio

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige keuken die is voorzien van diverse innovaties en technische snufjes? Maak uw keuze voor SSK Keukenstudio, een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van de meest hoogwaardige keukens. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en vraag onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden! 

 Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Kranen en spoelbakken in goud of brons
Kranen en spoelbakken in goud of brons
  • woensdag 05 mei 2021
Eugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio
Eugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio
  • donderdag 29 apr 2021
Tips voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging
Tips voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging
  • dinsdag 23 mrt 2021
De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken
De mogelijkheden van stopcontacten in de keuken
  • maandag 15 feb 2021