Skip Navigation Links
Kranen en spoelbakken in goud of brons

Kranen en spoelbakken in goud of brons

Wilt u dat uw kraan en spoelbak dé blikvangers van uw keuken worden? Kies dan voor een kraan of spoelbak in gouden of bronzen kleur! In dit blogbericht vertelt SSK Keukenstudio u meer over deze bijzondere trend. 

Een kraan en spoelbak zijn in eerste instantie functionele accessoires in een keuken. Een kraan hebben we nodig om water te tappen en een spoelbak hebben we onder andere nodig om keukengerei af te spoelen en af te wassen. Maar een kraan of spoelbak kan ook als een echte eyecatcher fungeren. De tijd dat iedereen RVS kranen en spoelbakken in de keuken had, ligt al even achter ons. Tegenwoordig kiezen we massaal voor een uitdagende kleur of materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een witte, zwarte, gouden of bronzen spoelbak en kraan. 

De stijl van uw keuken bepalen 

De kraan en spoelbak hebben een grote invloed op de stijl van uw keuken. De vorm, de techniek en de kleur zijn daarin bepalend. Zo zijn er bijvoorbeeld L-, U-, of S-vormige kranen, waarbij de L- en U-vormige kranen voor een moderne keukenstijl geschikt zijn en een S-vormige kraan beter bij een landelijk interieur staat. Dat geldt hetzelfde voor spoelbakken. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende technieken, zoals een kokendwaterkraan. Vergeet hierbij niet om de kleur van de kraan of spoelbak uit te kiezen: er zijn namelijk meer mogelijkheden dan standaard RVS of inox. 

Gouden en bronzen kranen en spoelbakken

De kraan kan een echte blikvanger van uw keuken worden. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een harmonieus geheel te creëren door de kraan en spoelbak in dezelfde kleur te doen als de rest van uw keuken. Wilt u liever nét wat anders? Dan kunt u een contrast creëren door juist voor een gouden of bronzen kraan of spoelbak te kiezen terwijl uw keuken andere kleuren bevat. Een gouden of bronzen kraan en spoelbak geven uw keuken een luxe uitstraling en daarnaast zorgen deze warme tinten voor een stijlvolle en unieke keuken.


Bestel uw kraan en spoelbak bij SSK Keukenstudio

Heeft u de blog gelezen en wilt u een kraan en spoelbak in gouden of bronzen kleur aanschaffen? Of wilt u eerst meer informatie over ons assortiment kranen en spoelbakken? Breng een bezoek aan onze showroom in de Zeeuwse plaats Kapelle! Onze keukenadviseurs geven u graag advies over de perfecte kraan en spoelbak voor u. 


Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022