Skip Navigation Links
Kinderen in de keuken

Kinderen in de keuken

Niet de woonkamer is het hart van uw woning: alles draait om de keuken! Hier komt het gezin bij elkaar om te ontbijten en ’s avonds de werkdag door te nemen. In de tussenliggende perioden is de keuken het domein van de kinderen. Lees er hier meer over!

De keuken wordt meer en meer een leefkeuken. ’s Ochtends wordt er gestart met een uitgebreid ontbijt en ’s avonds komt het gezin er bij elkaar om de dag door te nemen. ’s Weekends is de keuken de ideale plek voor een uitgebreide brunch of een gezellige borrel met vrienden. De keuken is echter niet alleen voor oudere gezinsleden weggelegd: ook kinderen kunnen zich er uren vermaken!

 

Studeren en spelen aan de keukentafel

Kinderen nemen plaats aan de grote keukentafel. Hier stallen ze hun huiswerk uit en zwoegen ze op ingewikkelde rekensommen en taalopdrachten. Ze leren er voor hun proefwerken en ze maken er hun verslagen achter de laptop. Ook de jongere kinderen zijn van harte uitgenodigd aan de grote keukentafel, bijvoorbeeld voor een glas drinken of een tussendoortje. De kinderen zitten aan de tafel te knutselen, te kleuren of te spelen. Alleen of met vriendjes en vriendinnetjes.

 

Urenlang koken en bakken

Naast al deze doeleinden is de keuken vooral de plek om te koken en te bakken. Dit geldt niet alleen voor het bereiden van het avondeten, maar ook voor het maken van de meest heerlijke tussendoortjes. Is uw zoon of dochter een keukenprins of keukenprinses? De keuken biedt urenlang kook- en bakplezier, bijvoorbeeld wanneer jullie aan de slag gaan met het bereiden van taarten, cupcakes, chocolade of poffertjes! Leer uw kind de fijne kneepjes, maar hou vooral een oogje in het zeil.

 

Koop uw kindvriendelijke keuken

Bent u op zoek naar een moderne, kindvriendelijke keuken die van alle luxe voorzien is? Een keuken die gezelligheid uitstraalt en die uitnodigt tot urenlang tafelen en lange zaterdagochtenden aan de keukentafel? Maak uw keuze voor de keukens van SSK Keukenstudio! Wij hebben een collectie met prachtige en kwalitatief hoogstaande keukens voor een prima prijs. Wij kunnen zelfs rekening houden met speciale beveiligingen, zodat u de keukendeurtjes kunt vergrendelen en uw kind niet bij de stopcontacten kan komen. Wel zo veilig! Bezoek onze keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle en laat u door onze adviseurs voorlichten.

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio
Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio
  • maandag 06 sep 2021
Barbecuetips van SSK Keukenstudio
Barbecuetips van SSK Keukenstudio
  • donderdag 05 aug 2021
Oven schoonmaken? Enkele tips!
Oven schoonmaken? Enkele tips!
  • donderdag 08 jul 2021
Recepten voor water met een smaakje
Recepten voor water met een smaakje
  • donderdag 24 jun 2021