Skip Navigation Links
Kinderen in de keuken

Kinderen in de keuken

Niet de woonkamer is het hart van uw woning: alles draait om de keuken! Hier komt het gezin bij elkaar om te ontbijten en ’s avonds de werkdag door te nemen. In de tussenliggende perioden is de keuken het domein van de kinderen. Lees er hier meer over!

De keuken wordt meer en meer een leefkeuken. ’s Ochtends wordt er gestart met een uitgebreid ontbijt en ’s avonds komt het gezin er bij elkaar om de dag door te nemen. ’s Weekends is de keuken de ideale plek voor een uitgebreide brunch of een gezellige borrel met vrienden. De keuken is echter niet alleen voor oudere gezinsleden weggelegd: ook kinderen kunnen zich er uren vermaken!

 

Studeren en spelen aan de keukentafel

Kinderen nemen plaats aan de grote keukentafel. Hier stallen ze hun huiswerk uit en zwoegen ze op ingewikkelde rekensommen en taalopdrachten. Ze leren er voor hun proefwerken en ze maken er hun verslagen achter de laptop. Ook de jongere kinderen zijn van harte uitgenodigd aan de grote keukentafel, bijvoorbeeld voor een glas drinken of een tussendoortje. De kinderen zitten aan de tafel te knutselen, te kleuren of te spelen. Alleen of met vriendjes en vriendinnetjes.

 

Urenlang koken en bakken

Naast al deze doeleinden is de keuken vooral de plek om te koken en te bakken. Dit geldt niet alleen voor het bereiden van het avondeten, maar ook voor het maken van de meest heerlijke tussendoortjes. Is uw zoon of dochter een keukenprins of keukenprinses? De keuken biedt urenlang kook- en bakplezier, bijvoorbeeld wanneer jullie aan de slag gaan met het bereiden van taarten, cupcakes, chocolade of poffertjes! Leer uw kind de fijne kneepjes, maar hou vooral een oogje in het zeil.

 

Koop uw kindvriendelijke keuken

Bent u op zoek naar een moderne, kindvriendelijke keuken die van alle luxe voorzien is? Een keuken die gezelligheid uitstraalt en die uitnodigt tot urenlang tafelen en lange zaterdagochtenden aan de keukentafel? Maak uw keuze voor de keukens van SSK Keukenstudio! Wij hebben een collectie met prachtige en kwalitatief hoogstaande keukens voor een prima prijs. Wij kunnen zelfs rekening houden met speciale beveiligingen, zodat u de keukendeurtjes kunt vergrendelen en uw kind niet bij de stopcontacten kan komen. Wel zo veilig! Bezoek onze keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats Kapelle en laat u door onze adviseurs voorlichten.

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022