Skip Navigation Links
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio

Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio

Naast de mooiste keukens, vindt u bij SSK Keukenstudio in Kapelle ook alle apparatuur voor uw nieuwen. Eén van de merken die u bij ons vindt is Miele. Van vaatwassers, tot koelkasten en alles daar tussenin. Een nieuwe keuken in het verschiet? Lees dan hier alles over de apparaten van Miele.

Al sinds 1899 heeft Miele het motto ‘immer besser’, wat staat voor ‘altijd blijven verbeteren’. Het merk staat symbool voor kwaliteit, design, technologische innovaties en lange levensduur. Waarom kiezen voor Miele? 

 • Kwaliteit 
  Al ruim 120 jaar is Miele een betrouwbaar merk in de keukenbranche en dat is natuurlijk niet voor niets; het merk zorgt voor de best mogelijke kwaliteit. Dit doen ze door hun apparaten steekproefsgewijs aan een duurproef te onderwerpen en pas als deze is ontstaan krijgen ze het Miele predicaat. 

 • Beleving
  Miele wil er voor zorgen dat haar klanten de producten kunnen ervaren. Hiervoor is het Miele Experience Center in Vianen ingericht. Alle productmogelijkheden worden hier gepresenteerd. 

 • Slimme oplossingen 
  Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt, die koken nog gemakkelijker voor u maken. Miele is een voorloper op dit gebied en heeft ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om slimme apparaten. 

 • Designs
  De apparatuur van Miele is niet alleen kwalitatief goed, ook de vorm, materialen en functionaliteit zijn uitmuntend. Miele heeft apparaten voor veel uiteenlopende stijlen, doordat ze verschillende designlijnen, kleuren en mogelijkheden aanbieden. 

Overzicht met de Miele app 

Dat Miele mooie apparatuur verkoopt voor de keuken en voor in huis, dat weten we allemaal. Maar wist u dat Miele ook een groot assortiment aan slimme apparatuur aanbiedt? Deze slimme apparaten kunt u vervolgens weer bedienen met de Miele app. Zo houdt u zicht op uw huishoudelijke apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld opletten wat er gebeurd in de oven, door een geïntegreerde camera in de oven. U kunt in de app dan ook direct de instellingen veranderen waar nodig. Een ander voorbeeld is de BaristaAssistant, die u helpt bij het vinden van de perfecte koffie voor u. 

Meer weten over de mogelijkheden van Miele keukenapparatuur?

Wanneer u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, horen hier vaak ook nieuwe apparaten bij. Een koelkast, vaatwasser, afzuiging, oven en noem maar op. Bent u geïnteresseerd in de (slimme) apparatuur van Miele? Kom dan eens langs in onze winkel in Kapelle of maak een afspraak met één van onze experts voor het ontwerpen van uw droomkeuken. 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Feestelijke recepten voor de feestdagen
Feestelijke recepten voor de feestdagen
 • vrijdag 10 nov 2023
Het kiezen van een ideale keukenopstelling voor in uw woning
Het kiezen van een ideale keukenopstelling voor in uw woning
 • dinsdag 10 okt 2023
Bespaar energie in uw keuken met deze slimme tips
Bespaar energie in uw keuken met deze slimme tips
 • zondag 10 sep 2023
De stappen voor het onderwerpen van uw droomkeuken op maat
De stappen voor het onderwerpen van uw droomkeuken op maat
 • donderdag 10 aug 2023