Skip Navigation Links
Keukenapparatuur in de keuken

Keukenapparatuur in de keuken

U wilt een nieuwe keuken kopen, maar wat voor een keuken kiest u? Gaat uw hart sneller kloppen van een landelijke keuken of van een keuken met een moderne uitstraling? Heeft u de stijl, kleur en opstelling van de keuken gekozen, dan dient u nog na te denken over de apparatuur. Vaatwasser, vrieskist, koelkast, kookblad, afzuiging, oven, magnetron, koffiemachine … een keuken bestaat uit heel veel apparatuur. SSK Keukenstudio uit Kapelle vertelt u graag over de trends in keukenapparatuur.

Trend 1 – Gemak met de kokendwaterkraan
Wilt u groenten koken of wilt u snel een kop thee pakken? U hoeft niet meer minuten te wachten tot het water kookt: met een kokendwaterkraan beschikt u in slechts enkele seconden over kokend water! Deze kranen zijn ook beschikbaar als twee-in-één kraan: een kokendwaterkraan en een normale kraan in één.

Trend 2 – Kookplaat met geïntegreerde afzuiging
Een nieuwe mogelijkheid op kookgebied is het verwerken van de afzuiging ín de kookplaat. Diverse gerenommeerde apparatuurmerken hebben deze kookplaatafzuiging al geïntroduceerd. De afzuiging zuigt de geuren naar onderen, zodat de kookgeuren niet tot in uw keuken of kamer reiken. Bovendien heeft u hiermee niet meer een afzuigkap in het zicht hangen.

Trend 3 – Kookpitten in het aanrechtblad
Een andere nieuwe trend is het verwerken van de kookpitten direct in het aanrechtblad. Een van de leveranciers van deze bijzondere keukentrend is PITT Cooking. De kookpitten zijn in het aanrechtblad verwerkt: dit levert een zeer aantrekkelijk en luxueus beeld op.

Trend 4 – Keukenapparatuur met touchscreens
Veel keukenapparatuur beschikt tegenwoordig over een digitale display met touchscreen. Zo kunt u in een handomdraai de apparatuur bedienen. Eenvoudig en snel: deze bedieningsmogelijkheid maakt koken nóg leuker.

 

Keukenapparatuur bij SSK Keukenstudio
Bent u na het lezen van deze trends enthousiast geworden en wilt u een nieuwe keuken inclusief de allernieuwste keukenapparatuur? Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio. Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag in onze showroom. Zij leiden u rond langs onze voorbeeldkeukens en ze geven u indien gewenst een deskundig en diepgaand keukenadvies. Kom langs of plan direct een adviesafspraak in. 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022