Skip Navigation Links
Keukenapparatuur in de keuken

Keukenapparatuur in de keuken

U wilt een nieuwe keuken kopen, maar wat voor een keuken kiest u? Gaat uw hart sneller kloppen van een landelijke keuken of van een keuken met een moderne uitstraling? Heeft u de stijl, kleur en opstelling van de keuken gekozen, dan dient u nog na te denken over de apparatuur. Vaatwasser, vrieskist, koelkast, kookblad, afzuiging, oven, magnetron, koffiemachine … een keuken bestaat uit heel veel apparatuur. SSK Keukenstudio uit Kapelle vertelt u graag over de trends in keukenapparatuur.

Trend 1 – Gemak met de kokendwaterkraan
Wilt u groenten koken of wilt u snel een kop thee pakken? U hoeft niet meer minuten te wachten tot het water kookt: met een kokendwaterkraan beschikt u in slechts enkele seconden over kokend water! Deze kranen zijn ook beschikbaar als twee-in-één kraan: een kokendwaterkraan en een normale kraan in één.

Trend 2 – Kookplaat met geïntegreerde afzuiging
Een nieuwe mogelijkheid op kookgebied is het verwerken van de afzuiging ín de kookplaat. Diverse gerenommeerde apparatuurmerken hebben deze kookplaatafzuiging al geïntroduceerd. De afzuiging zuigt de geuren naar onderen, zodat de kookgeuren niet tot in uw keuken of kamer reiken. Bovendien heeft u hiermee niet meer een afzuigkap in het zicht hangen.

Trend 3 – Kookpitten in het aanrechtblad
Een andere nieuwe trend is het verwerken van de kookpitten direct in het aanrechtblad. Een van de leveranciers van deze bijzondere keukentrend is PITT Cooking. De kookpitten zijn in het aanrechtblad verwerkt: dit levert een zeer aantrekkelijk en luxueus beeld op.

Trend 4 – Keukenapparatuur met touchscreens
Veel keukenapparatuur beschikt tegenwoordig over een digitale display met touchscreen. Zo kunt u in een handomdraai de apparatuur bedienen. Eenvoudig en snel: deze bedieningsmogelijkheid maakt koken nóg leuker.

 

Keukenapparatuur bij SSK Keukenstudio
Bent u na het lezen van deze trends enthousiast geworden en wilt u een nieuwe keuken inclusief de allernieuwste keukenapparatuur? Breng een bezoek aan SSK Keukenstudio. Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag in onze showroom. Zij leiden u rond langs onze voorbeeldkeukens en ze geven u indien gewenst een deskundig en diepgaand keukenadvies. Kom langs of plan direct een adviesafspraak in. 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024
De juiste verlichting in uw keuken
De juiste verlichting in uw keuken
  • zondag 10 dec 2023
Feestelijke recepten voor de feestdagen
Feestelijke recepten voor de feestdagen
  • vrijdag 10 nov 2023