Skip Navigation Links
Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio

Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio

Bent u van plan om binnenkort uw huis te verbouwen? Kies dan een keuken van SSK Keukenstudio, specialist in keukens! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, perfect voor een verbouwing. 

Er zijn verschillende redenen om uw huis te gaan verbouwen. U heeft bijvoorbeeld een bouwval gekocht die nodig verbouwt moet worden, uw woonwensen zijn in de loop van de jaren verandert waardoor u iets ander wilt of het is na een aantal jaar nodig om een oud onderdeel van het huis te vernieuwen. Een verbouwing is in de meeste gevallen ideaal, want het geeft u de mogelijkheid om uw huis af te stemmen op uw wensen. Bent u op zoek naar een keuken? Kies voor de keukens van SSK Keukenstudio. 

Uw keuken renoveren 

Wilt u een bestaande keuken onder handen nemen en deze voorzien van nieuwe meubels, afwerking en apparatuur? Dan bent u bij SSK Keukenstudio aan het juiste adres. Bij een keukenrenovatie wordt er eerst gekeken in welke staat de huidige keuken is. Op basis van deze kennis wordt er een plan opgesteld over wat er moet veranderen en wat u zelf graag wilt aanpassen. Een groot voordeel hiervan is dat u goedkoop een ‘nieuwe’ keuken krijgt. 

Een compleet nieuwe keuken aanschaffen

Naast een gerenoveerde keuken kunt u er ook voor kiezen om een hele nieuwe keuken aan te schaffen. SSK Keukenstudio beschikt over een ruim assortiment aan keukens: van robuuste landelijke keukens tot stijlvolle moderne keukens en strakke design keuken, alles is mogelijk. Wij bieden een totaalservice waarmee wij uw nieuwe keuken snel en professioneel realiseren. 

Bezoek SSK Keukenstudio in Kapelle

Bent u van plan om uw huis te verbouwen? Dan kunt u kiezen om uw keuken te renoveren of een compleet nieuwe keuken te aan te schaffen. Bij SSK Keukenstudio zijn beide opties mogelijk. Breng een bezoek aan onze showroom in de Zeeuwse plaats Kapelle en ontdek onze ruime keukencollectie. Wij hebben keukens in alle stijlen, vormen en maten. Onze keukenadviseurs leiden u rond langs alle showroomkeukens en nemen vervolgens in een persoonlijk adviesgesprek uw keukenwensen met u door. Graag tot ziens!

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024