Skip Navigation Links
Het is lente. Pasteltinten in de keuken!

Het is lente. Pasteltinten in de keuken!

Lente! misschien wel het mooiste seizoen van het jaar! De dagen worden langer, het wordt later donker en het wordt langzaamaan warmer. Hoe fijn is dat? Wist u dat pasteltinten dé trend van het moment zijn op het gebied van keukens? Lees verder voor de mogelijkheden!

Graag een kleur in de keuken die niet te opvallend is? Kies dan voor dé trend van nu: pasteltinten! Het gehele keukenblok, een muur of accessoires in een pasteltint? Er zijn zoveel mogelijkheden bij SSK Keukenstudio. Heeft u al een keuze gemaakt of u het rustig en romantisch wilt houden of juist een keuken wilt hebben met een robuuste uitstraling?

Liefelijk of robuust

Door juist de zachtere kleuren te combineren met de pasteltinten, creëer je een liefelijke uitstraling. Het wordt ook wel gekenmerkt als een Paaskleur (geïnspireerd op Pasen), maar dat hoeft niet zo te zijn. Een combinatie van een pastelkleur met robuustere materialen als hout of steen, zorgt voor een unieke keuken waarin de sfeer erg aangenaam is.

Pastelkleurige accessoires 

Ook is het mogelijk om pasteltinten toe te voegen in de vorm van een accessoire. Denk bijvoorbeeld aan accessoires als een Paastak of bloeiende bolletjes, zoals hyacinten, blauwe druifjes, tulpen en narcissen. Wat ook mogelijk is, is een mooi houten plateau met verschillende kleuren kaarsen. Hierbij is het mogelijk om er uw eigen draai aan te geven. 

Pasteltinten

Zoals u hierboven heeft gemerkt, zijn er erg veel mogelijkheden met de pasteltinten. Ga eens opzoek naar wat u nou werkelijk wilt: alleen pastelkleurige accessoires of een heel keukenblok in deze romantische kleurstijl? Kom erachter en laat ons u adviseren. 

Kom langs bij SSK Keukenstudio!

Wilt u graag weten wat er mogelijk is in pasteltinten? Dat kan! Kom langs in onze showroom en onze adviseurs helpen u maar al te graag met het kiezen van uw droomkeuken. Zien we u snel?

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
Keukenapparatuur van Miele bij SSK Keukenstudio
  • vrijdag 10 jun 2022
De mogelijkheden van de bijkeuken
De mogelijkheden van de bijkeuken
  • maandag 23 mei 2022
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
Nooit meer vingerafdrukken met een fingerprint proof keuken
  • vrijdag 22 apr 2022
Zo maak u de keuken lenteklaar
Zo maak u de keuken lenteklaar
  • zondag 13 mrt 2022