Skip Navigation Links
Harry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK KeukenstudioHarry en Anita de Nooijer over SSK Keukenstudio

Harry en Anita de Nooijer over SSK Keukenstudio

“Persoonlijke benadering en adviseurs denken met je mee!”


“22 Jaar geleden kochten we onze keuken bij SSK Keukenstudio. Onlangs gingen we terug en het voelde meteen weer vertrouwd en goed! Je wordt persoonlijk geholpen en de adviseurs denken écht met je mee”, aldus Anita de Nooijer. Anita en haar man Harry kochten hun nieuwe droomkeuken wederom bij SSK Keukenstudio. Lees hier meer!


Harry en Anita de Nooijer wonen in een jaren ’80 woning in Vlissingen. De woning heeft een moderne en sfeervolle inrichting met een eikenhouten vloer, lichte en natuurlijke kleurtinten, stalen binnendeuren en gezellige kussentjes en vloerkleden. Onlangs hebben Harry en Anita de woning voorzien van een nieuwe keuken, gekocht bij SSK Keukenstudio. Daarover vertelt Anita het volgende: “22 Jaar geleden hebben wij al een keuken bij SSK Keukenstudio aangeschaft. Dit was zo’n mooie en fijne keuken! In de loop der jaren hebben wij een stuk bij ons huis aangebouwd en hierdoor werd de keukenruimte groter. Om de extra ruimte bij de keuken te betrekken, wilden we de keuken vernieuwen.”

SSK Keukenstudio voelde vertrouwd en goed

“In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij verschillende keukenspeciaalzaken geweest. Bij de grote ketens werden we niet prettig geholpen. We waren een nummer en de verkopers waren onvriendelijk. We twijfelden geen moment en gingen terug naar SSK Keukenstudio in Kapelle. Dat voelde meteen vertrouwd en goed! We gingen in gesprek met keukenadviseur René. Hij vroeg ons naar onze wensen en wij legden in geuren en kleuren uit wat de bedoeling was. Ik kijk graag naar woonprogramma’s, dus ik had duidelijk voor ogen wat voor een keuken in wilde. Toch is het ontwerp vaak veranderd en hebben we samen met René onze ultieme keuken ontworpen. Hij dacht met ons mee en kwam met aanvullingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden.” 

Stoeien met juiste kleur keukenfronten

“Aanvankelijk wilde ik taupekleurige keukenfronten. René zei dat dit een verraderlijke kleur is, want door lichtinval kan de kleur heel anders ogen. Ik kreeg een keukenfrontje mee naar huis, zodat ik het zelf kon testen. Eenmaal thuis bleek René gelijk te hebben: het frontje neigde naar de kleur roze en dit vond ik niet mooi. Ik ben daarna nog enkele keren naar de showroom gegaan om kleuren te bekijken en uit te zoek. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een donkergrijze frontkleur. De fronten zijn zowel aan de voorzijde áls de achterzijde voorzien van dezelfde kleur. De donkergrijze fronten zijn bovendien afgewerkt met een matte Nano-afwerking, waardoor er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. De grijze fronten hebben we gecombineerd met fronten in houtoptiek.” 

Het resultaat mag er zijn!

“We bestelden de keuken en deze is geplaatst en gemonteerd door de vakkundige keukenmonteurs van SSK Keukenstudio. De monteurs werkten snel en netjes: ze waren in twee dagen klaar en ze ruimden alle spullen achter zich op. Het resultaat mag er zijn! We hebben een L-vormige keuken met greeploze kasten. De kasten zijn voorzien van donkergrijze én houtkleurige fronten. Het keukenblad is van composiet en heeft een matte afwerking in betonlook. Het blad is extra diep, zodat de keuken op dezelfde lijn komt als de kastenwand. Een standaard keukenblad is 60 centimeter diep en ons blad maar liefst 76 centimeter! Dit oogt niet alleen ruimtelijk: het zorgt ook voor veel werk- en opbergruimte. Stopcontacten zijn in de keukenachterwand en in de eikenhouten wandplanken weggewerkt. Ook hebben we in de wandplanken USB-aansluitingen en spotjes laten maken. Hier heeft René over meegedacht.”

Keukenapparatuur van NEFF

“In de keuken is vrijwel alle apparatuur van het prachtige merk NEFF. Wij hebben bewust voor NEFF gekozen vanwege de combi-stoomoven met Slide&Hide-functie. Hierbij verdwijnt de ovendeur na openen geheel onder de oven. Ideaal wanneer je warme gerechten uit de oven moet halen. Naast de oven hebben we een inbouwkoffieapparaat én een warmhoudlade. Deze warmhoudlade is hartstikke handig, want je kan er borden en koffiekopjes in verwarmen. Daarnaast zijn de koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat van NEFF. De inductiekookplaat bestaat uit vier losse zones die je ook aan elkaar kan koppelen. De ingebouwde afzuigkap is van Novy en de kokendwaterkraan van Quooker.”

De keuken bevalt super

“Wij hebben de keuken inmiddels vier maanden in gebruik en hij bevalt super! Het is een prachtige keuken met een moderne look & feel. De keuken is praktisch ingericht en alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Zo hebben we een speciale carrouselkast, waarbij je de lades naar je toe kan trekken. Zo kan je eenvoudig bij alle pannen en potten. Alle complimenten voor René en zijn collega’s, want samen zijn we tot dit mooie ontwerp gekomen!”

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Renovatietips door SSK’
Renovatietips door SSK’
  • maandag 10 jun 2024
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024