Skip Navigation Links
Franke Fragranite spoelbakken

Franke Fragranite spoelbakken

Fragranite+ spoelbakken

Modern met een strak en robuust uiterlijk dat zijn de kenmerken van de composiet Fragranite+ spoelbakken. Leverbaar in verschillende trendy kleuren. Zeer geschikt voor het dagelijks bereiden van voedsel door het gebruik van Sanitized®.

Fragranite+ 

Door de vloeiende vormen, specifieke designs en natuurlijke kleuren zijn de Fragranite+ spoelbakken gemakkelijk te combineren in de diverse keukenstijlen. Fragranite+ bestaat voor 80% uit natuurlijke kwarts afkomstig van een hoogkwalitatieve steengroeve uit het Zwarte Woud en 20% kunsthars die door toevoeging van kleurpigmenten, een decoratief geheel vormen. Het granietzand wordt op 600° C in de verbrandingsoven gekleurd waardoor het niet alleen kleurvast en UV-bestendig is, maar tevens ook bestand tegen de in het huishouden gewoonlijk gebruikte zuren en voorkomend vuil.

Het kwarts, dat in Fragranite+ wordt toegepast, is na diamant, robijn en topaas, het vierde hardste materiaal ter wereld. Het is breukbestendig, slijtvast, ongevoelig voor krassen en bestand tegen zowel hoge-, tot 280° C, als lage temperaturen.

Door toepassing van nog fijnere granietdeeltjes en een geoptimaliseerde consistentie van de composiethars voor een gladder oppervlak, is dit superieure materiaal vuil- en vlekafstotend en dus nog hygiënischer. 

Sanitized® 

Keukens kunnen kritische omgevingen zijn voor de verspreiding van bacteriën en vereisen dan ook speciale aandacht voor hygiëne. Op onbeschermde oppervlakken kunnen bacteriën zich om de 20 minuten vermenigvuldigen en zo de hygiëne negatief beïnvloeden. De geïntegreerde Sanitized®- hygiënefunctie in de Fragranite+ spoelunits helpt het oppervlak schoon te houden en vermindert de groei van microben met 99% . Sanitized® is geen vervanging voor de normale reiniging, maar helpt wel om oppervlakken bacterievrij te houden.
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Renovatietips door SSK’
Renovatietips door SSK’
  • maandag 10 jun 2024
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024