Skip Navigation Links
Familie Van Berkel Onze keuken is een plaatje!

Familie Van Berkel Onze keuken is een plaatje!

Familie Van Berkel uit Kapelle wilde een strakke, greeploze keuken met diverse handige gadgets. Dankzij SSK Keukenstudio hebben zij nu een moderne keuken met onder andere een Dekton keukenblad, greeploze ladekasten die elektronisch worden geopend en keukenapparatuur van Siemens Home Connect. Cheyenne van Berkel vertelt er meer over.

“In 2016 hebben wij een honderd jaar oude notariswoning in Kapelle gekocht. Een prachtige woning, maar de inrichting van het huis was wat gedateerd en de keuken was 25 jaar oud. Het huis hebben wij voor een groot deel gestript, zodat wij het gehele interieur opnieuw konden bepalen”, zo vertelt Cheyenne van Berkel. “In onze zoektocht naar een nieuwe keuken wilden wij naar een lokale winkelier. Hier is het contact laagdrempelig en word je goed geholpen. Bovendien ken ik Dennis Jopse persoonlijk, dus de keuze voor SSK Keukenstudio was al gauw gemaakt.”

Kennismaken met materiaal Dekton

Cheyenne en zijn vrouw hadden helder voor ogen wat voor een keuken zij wilden. Een strakke, greeploze keuken waarin diverse elektronische handigheden verwerkt zijn. “Wij stapten de showroom binnen en werden hartelijk ontvangen door adviseur René. Hij legde uit welke mogelijkheden er zijn en hij liet ons kennismaken met diverse productstalen. Zo kwamen wij uit op de keukenbladen van Dekton. Dit natuurproduct lijkt op composiet en is zeer goed bestand tegen vloeistoffen, hitte en krassen. Bij wijze van spreken kun je het blad als snijplank gebruiken! Aan de hand van onze wensen heeft René prachtige 2D- en 3D-ontwerpen gemaakt. Nadat wij de opstelling enkele keren hebben gewijzigd, zijn wij akkoord gegaan met de offerte en het ontwerp.”

Matwitte keuken van merk Schmidt

Voordat de monteurs van SSK Keukenstudio de keuken kwamen installeren, heeft Cheyenne zelf het leidingwerk in orde gemaakt. “Van René ontving ik een aansluitschema waarop precies stond aangegeven waar de stroompunten en water- en gasleidingen moesten komen. Vervolgens konden de monteurs de keuken eenvoudig plaatsen en aansluiten. Het resultaat? Een matwitte keuken van het merk Schmidt met een antracietzwart keukenblad van Dekton. Voor het openen van de greeploze laden en kasten wordt gebruikgemaakt van het elektronische systeem Servo-Drive.” Daarnaast is de keuken voorzien van praktische apparatuur, zoals de Quooker Fusion, een zeer goede afzuiging van het merk Novy en een stijlvolle gasplaat met wokbrander. 

Apparatuur van Siemens Home Connect

De keuken beschikt bovendien over huishoudelijke apparaten die op de WiFi zijn aangesloten. Cheyenne: “Ik ben nogal een ‘gadget freak’ en daarom hebben wij gekozen voor keukenapparatuur van Siemens Home Connect. Dit betekent dat alle apparaten in verbinding staan met mijn tablet en smartphone, zodat ik ze van afstand kan bedienen. Dit werkt ideaal!” 

Fijn contact met SSK Keukenstudio

Het gezin Van Berkel is erg blij met de nieuwe keuken. “De keuken is een plaatje: hij is praktisch ingedeeld en zeer luxe uitgevoerd, voorzien van domotica en andere gadgets. Tijdens het aankoopproces hebben wij fijn contact gehad met de medewerkers van SSK Keukenstudio. Het is een leuke club en de medewerkers zijn zeer behulpzaam en geduldig. Tijdens de ontwerpfase heb ik last-minute diverse aanpassingen doorgegeven en die werden keer op keer razendsnel verwerkt. Dat was heel fijn.”

 
Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Schoonmaaktips voor de keuken
Schoonmaaktips voor de keuken
  • woensdag 10 jul 2024
Renovatietips door SSK’
Renovatietips door SSK’
  • maandag 10 jun 2024
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024