Skip Navigation Links
Familie Tevel: Onze droomkeuken van SSK Keukenstudio

Familie Tevel: Onze droomkeuken van SSK Keukenstudio

Een keuken is heel persoonlijk. Toen familie Tevel besloot om de oude keuken te vervangen, gooiden ze het roer volledig om. De eikenhouten kastjes maakten plaats voor een moderne keuken. Over het resultaat zijn Miranda en Jan Tevel bijzonder tevreden. “We hebben alleen maar lof voor de service en plaatsing van SSK Keukenstudio”, aldus het echtpaar.

Jan en Miranda Tevel wonen al ruim dertig jaar met plezier in hun woning in Zeeland. Nu hun kind uit huis is, besloten Jan en Miranda om het huis en de keuken onder handen te nemen. Miranda Tevel: “We zijn hier komen wonen na onze trouwerij en hebben sindsdien veel plezier gehad van ons huis en de inrichting. Maar soms wil je wat anders.” Zo werd de eerste stap richting een nieuwe keuken gezet.

Keuken van eikenhout

Voorheen had het echtpaar een L-vormige keuken, gemaakt van eikenhout. Daar zaten oorspronkelijk halve kastjes in, maar die werden al snel vervangen door kastjes die tot het plafond reiken. “Dat heb ik allemaal zelf gedaan”, vertelt Jan vol trots. Hoewel Jan en Miranda erg tevreden waren over de vorige keuken, wilden ze het nu compleet anders aanpakken. “Als we gaan veranderen, dan doen we het goed.” Daarom gingen ze op zoek naar een nieuwe, moderne keuken.

Bijzonder goed geholpen

De keuze om een keuken bij SSK Keukenstudio aan te schaffen, was snel gemaakt. “In het verleden heeft onze zoon vervelende ervaringen gehad met een landelijk keukengroep”, vertelt Jan. “Het bracht hem niets dan problemen. Een collega raadde SSK Keukenstudio aan omdat hij daar enorm positief over was. Op advies van die collega zijn we snel gaan oriënteren en de verwachtingen zijn ingelost.” Dit was voor Jan en Miranda dé uitkomst. Jan: “Ik maak zelden mee dat een keukenzaak zó uitgebreid de tijd voor je neemt en je op de juiste manier behandelt, zonder opdringerig te zijn.”

Aangepast koken

Jan en Miranda zijn in de wintermaanden regelmatig op bezoek geweest bij SSK Keukenstudio in Kapelle. Jan vertelt: “Wij hebben ons veelvuldig laten adviseren door de medewerkers en iedere keer dat we langskwamen, werden we hartelijk welkom geheten. Je voelt je ontzettend op je plek.” Voor familie Tevel was dit erg belangrijk, aangezien er enkele ingrijpende aanpassingen in de keuken gedaan moesten worden. Miranda: “Ik moet rekening houden met fysieke beperkingen, dus sommige zaken zijn voor ons erg belangrijk.” Ze vervolgt: “Gelukkig hebben we ons goed laten adviseren en werd er goed met onze voorkeuren rekening gehouden.”

Luxe stoomoven

Het resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen. Inmiddels is familie Tevel ontzettend blij met hun nieuwe keuken. Maar naast de looks en de indeling zijn het vooral de keukenapparaten die zo goed in de smaak vallen. “Op advies van SSK hebben wij tijdens Pasen een kookworkshop gevolgd in het inspiratiehuis in Hoofddorp”, vertelt Miranda. “Hier hebben we allerlei inbouwapparatuur bezichtigd, waar ons oog viel op de stoomoven. Deze stoomoven is in samenspraak met SSK Keukenstudio in onze keuken geplaatst door een ontzettend bekwame monteur.” Ook Jan is te spreken over de plaatsing van de keuken. Jan: “De monteur heeft het zó netjes gedaan, daar heb ik alleen maar lof voor. Hij heeft zelfs de moeite genomen om de techniek uit te leggen.”

De verwachtingen overtroffen

Van het aankoopproces tot de plaatsing: Jan en Miranda zijn bijzonder tevreden over de nieuwe keuken van SSK Keukenstudio.. Problemen oplossen en gemaakte beloftes nakomen: dát is waar het volgens hen om draait. Jan: “Als iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken nodig heeft, dan stuur ik ze linea recta door naar SSK Keukenstudio!”

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
De two tone keuken: wat is het en hoe past u het toe?
  • vrijdag 18 nov 2022
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
Een keuken met bar: sfeervol en praktisch
  • donderdag 13 okt 2022
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
Jan en Tanja van Hoepen over SSK Keukenstudio
  • vrijdag 23 sep 2022
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
Recept: zelf Zeeuwse bolussen bakken
  • vrijdag 19 aug 2022