Skip Navigation Links
Familie Tevel: Onze droomkeuken van SSK Keukenstudio

Familie Tevel: Onze droomkeuken van SSK Keukenstudio

Een keuken is heel persoonlijk. Toen familie Tevel besloot om de oude keuken te vervangen, gooiden ze het roer volledig om. De eikenhouten kastjes maakten plaats voor een moderne keuken. Over het resultaat zijn Miranda en Jan Tevel bijzonder tevreden. “We hebben alleen maar lof voor de service en plaatsing van SSK Keukenstudio”, aldus het echtpaar.

Jan en Miranda Tevel wonen al ruim dertig jaar met plezier in hun woning in Zeeland. Nu hun kind uit huis is, besloten Jan en Miranda om het huis en de keuken onder handen te nemen. Miranda Tevel: “We zijn hier komen wonen na onze trouwerij en hebben sindsdien veel plezier gehad van ons huis en de inrichting. Maar soms wil je wat anders.” Zo werd de eerste stap richting een nieuwe keuken gezet.

Keuken van eikenhout

Voorheen had het echtpaar een L-vormige keuken, gemaakt van eikenhout. Daar zaten oorspronkelijk halve kastjes in, maar die werden al snel vervangen door kastjes die tot het plafond reiken. “Dat heb ik allemaal zelf gedaan”, vertelt Jan vol trots. Hoewel Jan en Miranda erg tevreden waren over de vorige keuken, wilden ze het nu compleet anders aanpakken. “Als we gaan veranderen, dan doen we het goed.” Daarom gingen ze op zoek naar een nieuwe, moderne keuken.

Bijzonder goed geholpen

De keuze om een keuken bij SSK Keukenstudio aan te schaffen, was snel gemaakt. “In het verleden heeft onze zoon vervelende ervaringen gehad met een landelijk keukengroep”, vertelt Jan. “Het bracht hem niets dan problemen. Een collega raadde SSK Keukenstudio aan omdat hij daar enorm positief over was. Op advies van die collega zijn we snel gaan oriënteren en de verwachtingen zijn ingelost.” Dit was voor Jan en Miranda dé uitkomst. Jan: “Ik maak zelden mee dat een keukenzaak zó uitgebreid de tijd voor je neemt en je op de juiste manier behandelt, zonder opdringerig te zijn.”

Aangepast koken

Jan en Miranda zijn in de wintermaanden regelmatig op bezoek geweest bij SSK Keukenstudio in Kapelle. Jan vertelt: “Wij hebben ons veelvuldig laten adviseren door de medewerkers en iedere keer dat we langskwamen, werden we hartelijk welkom geheten. Je voelt je ontzettend op je plek.” Voor familie Tevel was dit erg belangrijk, aangezien er enkele ingrijpende aanpassingen in de keuken gedaan moesten worden. Miranda: “Ik moet rekening houden met fysieke beperkingen, dus sommige zaken zijn voor ons erg belangrijk.” Ze vervolgt: “Gelukkig hebben we ons goed laten adviseren en werd er goed met onze voorkeuren rekening gehouden.”

Luxe stoomoven

Het resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen. Inmiddels is familie Tevel ontzettend blij met hun nieuwe keuken. Maar naast de looks en de indeling zijn het vooral de keukenapparaten die zo goed in de smaak vallen. “Op advies van SSK hebben wij tijdens Pasen een kookworkshop gevolgd in het inspiratiehuis in Hoofddorp”, vertelt Miranda. “Hier hebben we allerlei inbouwapparatuur bezichtigd, waar ons oog viel op de stoomoven. Deze stoomoven is in samenspraak met SSK Keukenstudio in onze keuken geplaatst door een ontzettend bekwame monteur.” Ook Jan is te spreken over de plaatsing van de keuken. Jan: “De monteur heeft het zó netjes gedaan, daar heb ik alleen maar lof voor. Hij heeft zelfs de moeite genomen om de techniek uit te leggen.”

De verwachtingen overtroffen

Van het aankoopproces tot de plaatsing: Jan en Miranda zijn bijzonder tevreden over de nieuwe keuken van SSK Keukenstudio.. Problemen oplossen en gemaakte beloftes nakomen: dát is waar het volgens hen om draait. Jan: “Als iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken nodig heeft, dan stuur ik ze linea recta door naar SSK Keukenstudio!”

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio
Huis verbouwen? Kies een keuken van SSK Keukenstudio
  • maandag 06 sep 2021
Barbecuetips van SSK Keukenstudio
Barbecuetips van SSK Keukenstudio
  • donderdag 05 aug 2021
Oven schoonmaken? Enkele tips!
Oven schoonmaken? Enkele tips!
  • donderdag 08 jul 2021
Recepten voor water met een smaakje
Recepten voor water met een smaakje
  • donderdag 24 jun 2021