Skip Navigation Links
Eugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK KeukenstudioEugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio

Eugene en Martje Minneboo over SSK Keukenstudio

“Onze nieuwe keuken is een droom!”


Eugene en Martje Minneboo wonen met hun zoon en dochter in een vrijstaande woning in Goes. In 2019 en 2020 is de woning gebouwd. Tijdens het bouwproces had het echtpaar de tijd om na te denken over de inrichting van de woning, waaronder de keuken. Hun nieuwe ‘droomkeuken’ werd ontworpen door SSK Keukenstudio. Eugene vertelt hoe de keuken tot stand is gekomen.


Eugene en Martje lieten een nieuwbouwhuis bouwen. Al in een vroeg stadium hebben ze zich verdiept in de keuken en zijn ze naar SSK Keukenstudio in Kapelle gegaan. Eugene vertelt: “Het was een logische keuze om naar SSK Keukenstudio te gaan. Ik ken eigenaar Dennis Jopse via wederzijde vrienden en wist dat SSK kwaliteitskeukens heeft. Voor de vergelijking ben ik nog wel naar andere keukenspeciaalzaken geweest, maar uiteindelijk hebben we toch voor SSK Keukenstudio gekozen. Hier werden we persoonlijker geholpen en was de prijs-kwaliteitverhouding het beste.”

Advies en ontwerp

“Mijn vrouw en ik zijn verschillende keren naar de showroom in Kapelle geweest. Hier werden we geholpen door adviseur Ine. Zij leidde ons rond door de showroom en voerde de adviesgesprekken. Ze vroeg ons naar onze wensen. Die hadden wij al helder voor ogen. De keukenruimte hadden we namelijk zelf ontworpen en we wisten welke indeling we wilden. Ook wisten we welke kleurtinten we terug wilden laten komen, namelijk wit, grijs en zwart. Ine tekende onze keuken in en zo kwamen we tot het uiteindelijke ontwerp.”

L-vormige keuken met schiereiland en bargedeelte

Het echtpaar koos voor een L-vormige keuken met schiereiland. De keukenfronten zijn hoogglans wit en de hoge kastenwand is metallic zwart. Het aanrechtblad heeft een lichtgrijze kleur en is gemaakt van composiet. Eugene: “Dit materiaal heeft de look en feel van natuursteen, alleen is het vele malen sterker. Het schiereiland beschikt over een bargedeelte waar vier barstoelen aan staan. Wij zitten geregeld aan de bar, bijvoorbeeld voor het ontbijt, een snelle lunch of het bakken van pannenkoeken. Ik bak de pannenkoeken en mijn kinderen zitten als hongerige wolven te wachten tot ze een pannenkoek kunnen eten, haha!”

Keuze voor afzonderlijke afzuiging

In de keuken mag apparatuur natuurlijk niet ontbreken. Alle apparatuur is van het merk Siemens, zoals de twee combi-ovens, inductiekookplaat met kookzones, plafondafzuiging, vaatwasser, koelkast en extra large vriezer. “In veel nieuwe keukens zie je een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Wij hebben bewust gekozen voor een afzonderlijke afzuiging, omdat dit gewoon goed werkt. Bovendien ben je tegenwoordig niet meer aangewezen op grote, lelijke afzuigkappen, maar zijn er nu heel mooie manieren om de afzuiging in het plafond te verwerken. In het aanrechtblad hebben we een designstopcontact laten plaatsen. Dit werkt ideaal, want je hebt altijd een stroompunt in de buurt. Handig wanneer je even achter de laptop wilt werken of de staafmixer wilt gebruiken.”

Levering en montage van de keuken

Eugene: “We hebben bij Ine aangegeven wanneer onze woning opgeleverd zou worden en wij de keuken konden ontvangen. Dit was allemaal perfect geregeld, maar helaas gooide corona roet in het eten. Door het coronavirus was de levering vertraagd en hebben wij even zonder keuken gezeten. We moesten ons redden met een oud gasstel en een losse magnetron, haha! Gelukkig duurde het maar een weekje en toen werd de keuken alsnog geleverd. Twee monteurs kwamen langs en hebben de keuken op professionele wijze gemonteerd. Ze werkten heel netjes en snel en hebben echt vakwerk geleverd.”

Nieuwe hobby met zoon

Eugene en Martje zijn ontzettend blij met de keuken en de service vanuit SSK Keukenstudio. “Ine heeft onze wensen vertaald in een prachtige keuken. Een droomkeuken! Ze gaf ons proactief advies en dacht met ons mee. Inmiddels hebben we de keuken negen maanden in gebruik en hij bevalt zeer goed. Hij heeft een praktische indeling en biedt veel ruimte – zowel werkruimte als opbergruimte. Ik was altijd al fan van koken, maar met de nieuwe keuken kook ik nog vaker. Samen met mijn zoon heb ik een nieuwe hobby ontdekt. Iedere week zoeken we een bijzonder recept uit, zoals paella of risotto. Op zondag koken we samen voor mijn vrouw en dochter!”

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
5 tips voor het aanschaffen van een goede oven
  • vrijdag 10 mei 2024
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024