Skip Navigation Links
Dankzij de extra service in coronatijd hebben wij een droomkeuken uitgezocht! | SSK Keukenstudio

Een droomkeuken uitgezocht! | SSK Keukenstudio

Mevrouw Verburg over SSK Keukenstudio

 

“Dankzij de extra service in coronatijd hebben wij een droomkeuken uitgezocht!”

 

Mevrouw Verburg en haar man wonen al zo’n tien jaar in hun mooie vrijstaande woning. De keuken hebben ze er tien jaar geleden in laten zetten maar was inmiddels toch wel echt toe aan vernieuwing. Met de service van SSK Keukenstudio is het gelukt om zelfs in coronatijd een droomkeuken uit te zoeken. Lees hier hoe zij het aankoopproces hebben ervaren.

 

Een nieuwe keuken uitzoeken zonder de showroom te bezoeken? Het was mogelijk bij SSK Keukenstudio!

“Ik werk als pedicure en omdat mijn salon een tijdje dicht moest vanwege de coronamaatregelen zag ik de kans om uitgebreid de tijd nemen om een nieuwe keuken uit te zoeken. De showrooms waren helaas dicht maar SSK Keukenstudio gaf ons de mogelijkheid om op afstand onze wensen kenbaar te maken. Via de telefoon en met foto’s en plattegronden werd er gekeken naar alle mogelijkheden. Tijdens ons tweede gesprek kwam er een keukenadviseur van SSK Keukenstudio richting onze woning om de tekeningen te bespreken en te kleuren en diverse materialen te bespreken. Dit was erg prettig want zo konden ze onze leefomgeving ook echt zien. De aan huis service is ons echt heel erg goed bevallen”.

 

U-vormige keuken

Het echtpaar koos voor een mooie strakke keuken. Omdat de keuken niet al te groot is, is er gekozen voor een mooie U-vorm met een extra bar. De bar is prachtig met een donker houten blad. Een echte eyecatcher vanwaar een overzicht is gecreëerd over de gehele woonruimte.  De rest van de keuken beschikt over een prachtig zwart composiet aanrechtblad met mooie zwarte details. De pannen kunnen zonder onderzetters op het blad geplaatst worden, wat erg praktisch is tijdens het koken. “Het voelt daarnaast ook echt als luxe dat zelfs het zeeppompje verwerkt zit in ons aanrechtblad”, aldus mevrouw Verburg. Er is door het technische team van SSK Keukenstudio flink wat gepuzzeld om de keuken passend te maken in de ruimte. Maar uiteindelijk is het resultaat prachtig. Het millimeterwerk is tot in de puntjes afgewerkt!

 

Levering en gebruik van de keuken

Gelukkig was er de mogelijkheid om aan het einde van het proces alsnog de showroom te bezoeken. Zo kon het echtpaar de apparatuur voor hun keuken uitzoeken in de winkel en hierin makkelijker de juiste keuzes maken. Ook het plaatsen van de keuken verliep soepel. Nadat de laatste details waren afgewerkt kon het genieten gaan beginnen. Nog steeds zijn ze elke dag blij met de nieuwe keuken in hun huis.

 

Meneer en mevrouw Verburg zijn nog steeds enorm tevreden met hun nieuwe keuken. Ook over de service die SSK Keukenstudio zelfs in coronatijden heeft geboden zijn ze erg te spreken. “We konden op ons gemak en met alle hulp onze droomkeuken uitzoeken”. Wij geven SSK Keukenstudio een dikke 8 voor hun service en prijs/kwaliteit verhouding. 

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024