Skip Navigation Links
Dit zijn de keukentrends van nu

Dit zijn de keukentrends van nu

Plantjes in de vensterbank, greeploze laden of een zwarte wasbak … Weet u wat de keukentrends zijn? SSK Keukenstudio vertelt u welke trends op dit moment in trek zijn. Zo weet u zeker dat u dit jaar de show steelt met uw droomkeuken!

Wat uw smaak ook is: een keuken is erg persoonlijk. Aan de ene kant moet uw keuken een praktische indeling hebben om zo eenvoudig mogelijk heerlijke gerechten te maken. Maar een keuken moet ook passen bij het interieur van de rest van uw woning. Om een perfecte combinatie van deze twee aspecten te vinden, doet u er goed aan te kijken naar de jaarlijkse keukentrends. Dit zijn de keukentrends voor 2018.

Industriële look

De industriële keuken kenmerkt zich door gebruik te maken van veel donker staal en rustiek houtwerk. Een industriële keuken is ook niet vies van kleuraccenten en een stoere plant past hier ook perfect tussen. Wilt u écht een unieke keuken, ga dan voor zwarte keukenfronten, zwarte kranen of zwart gekleurde wastafels.

Breder is beter

Te weinig plek? Dit is een herkenbaar probleem in de keuken. Want wanneer u een uitgebreid gerecht aan het maken ben, kan een aanrecht aardig vol raken. Efficiëntie is dan ook het sleutelwoord van 2018. Waar een keuken voorheen kleine vierkante kastjes had, zien we dit jaar meer en meer brede lades waar u veel spullen in kwijt kunt. Horizontale lades zijn niet alleen praktisch: het oogt ook strakker en verfijnder.

De woonkeuken

De keuken is een centraal punt in uw woning. Zonder dat we het doorhebben, brengt u hier veel tijd door. Vandaar ook dat de scheiding tussen het woongedeelte en de keuken aan het verdwijnen is. Eten in de keuken is helemaal hot en de woonkeuken is dit jaar bijzonder populair. Bij een woonkeuken kunt u denken aan een bar met hoge krukken, of een keukenblad dat tevens een eettafel is.

Uit het oog

Onzichtbare apparatuur is dit jaar helemaal hot. Door de jaren heen maken de grote, lompe apparaten in de keuken steeds vaker plaats voor keukenapparatuur dat niet zo opvalt. Denk bijvoorbeeld aan de downdraft afzuiger, kookpitten die verwerkt zijn in het keukenblad of keukenapparatuur die in kastjes verwerkt zijn. Maar naast elektrische apparaten worden ook handvatten van lades vervangen door druksystemen.

De mooiste keukens bij SSK Keukenstudio

Benieuwd wat 2018 nog meer in petto heeft op het gebied van keukens? Kom dan langs in de showroom van SSK Keukenstudio. Hier kunt u altijd terecht voor vrijblijvend advies over uw nieuwe keuken. Uiteraard kunnen wij ook een maatwerkkeuken voor u ontwerpen! Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste keuken. Kom dus snel langs in Kapelle of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht
Ook interessant voor u
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
Lenteschoonmaak: laat uw keuken weer stralen
  • dinsdag 02 apr 2024
Tips voor de juiste keukenverlichting
Tips voor de juiste keukenverlichting
  • zondag 10 mrt 2024
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
Verras uw geliefde met dit heerlijke recept voor Valentijnsdag
  • zaterdag 10 feb 2024
De keukentrends van 2024
De keukentrends van 2024
  • woensdag 10 jan 2024